Det skulle jeg nok ikke have gjort #3

 • Forsøgt mig med en aprilsnar. Synes selv, jeg var sjov, da jeg ændrede civilstatus henne på Facebook og var blevet gift den 31 marts. Jamen, det kunne da godt være sket!
  Har sjældent fået mere indebrændte lykønskninger på den aldeles uoprigtige måde. Helt ærligt altså!
  Kan vi ikke blive enige om, at hvis folk vil gifte sig i stilhed, så gør de bare det (Undtagen, hvis det er mine veninder!) og hvis man ikke kan sige pænt tillykke og mene det, så skal man bare lade være. Og i øvrigt lige kigge på datoen og finde noget humor frem.

 

 • Inviteret Radioværtinden på fødselsdags Eggs Benedict uden at fange, at hun ikke havde fanget at det var det, invitationen gik ud på. Så da vi gik derfra havde hun både betalt for sin egen kaffe og ingefærshot OG ikke spist noget.
  Heldigvis har jeg nu noget andet i pipelinen, som hun ikke kan forhindre. Vi er nemlig i fuld gang med det, når det her indlæg kommer på bloggen. Hæ. Jeg elsker at lave overraskelser for folk.
  (Dette indlæg er timet, så hvis der er sket noget frygteligt i verden, så er det ikke fordi, jeg er ligeglad eller uempatisk)

  unnamed-133
  Union Kitchen laver i øvrigt Eggs Benedict, der er to die for.
  Anbefaler på det varmeste! Så lækkert et sted (Man har lyst til at Instagramme hele hytten) og så rar betjening. Plus man kan få glutenfrit brød, også et plus.
  Union Kitchen, Store Strandstræde 21, 1255 København K

   

 • Forsøgt at overbevise en date om, at mærkelig dims, der kommer sammen med regningen på Musling var en chokolade og sagtens kan spises…..
  Det er så en hoppebold og absolut ikke egnet til indtagelse. Upsedasse.
  Ahmmen, helt ærligt.
  Hvem FANDEN serverer en hoppebold?!IMG_8049
  Bortset fra, at man absolut ikke spøger med chokolade, og at man sidder der og ligner en idiot, når man gnaver i en hoppebold, så er Musling også på anbefalingslisten, selvom de ikke serverer kød.
  Der er fisk og grøntsager i alle afskygninger på den lækre måde
  Musling, Linnésgade 14, 1361 København K

   

 • Forsøgt at lære Wilma at køre i elevator alene.
  Tænkte at det var rimeligt: At rygpatienten kører i den stinkende elevator, mens hængerøven napper noget tiltrængt trappetræning.
  Gik dårligt.
  Uanset, hvor hurtigt jeg løber, så når jeg kun til anden etage. Hund står til gengæld på repos og ser så smækfornærmet og rasende ud, at jeg to gange er kommet til at tisse i bukserne af grin.
  Hun er også typen, der bærer nag og nu ikke vil køre i elevator længere. Så med buksevask og hundecirkus lader det ikke rigtig til at være indsatsen værd.

 

IMG_8316

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

4 thoughts on “Det skulle jeg nok ikke have gjort #3

 1. Nyder dine små historier om Wilma. Hunde med stor personlighed er det bedste:)

  Hvad er der præcist galt med din ryg?

  • Hvis der er noget Wilma har, så er det personlighed. Lige rigeligt faktisk…..
   Og det ved jeg ikke. Mht ryggen. Men er i gang med at få fundet ud af det. På 6 år nu. Måske skyldes det en brækket fod for 6 år siden, der stadig er hævet og laver rod i ryggen og nakken. Måske er det startet i nakken. Måske i hoften. Ingen ved det. Og det er pisseirriterende og gør ondt ad helvede til

   • Er også rygpatient:) lægerne kan heller ikke finde ud af hvad der er galt.
    Så kender godt frustrationen.

    Hvordan valgte du Wilma i sin tid?

    • Åh. Jeg føler med dig. Ikke sjovt.
     Det var egentlig ikke rigtig mig, der valgte Wilma, det var Dyreværnet, der valgte mig til hende.
     Det er der hun var, jeg så hende på deres hjemmeside og kørte over og besøgte hende. Efter 3 interview besluttede de så, at jeg var den, der måtte få lov at købe hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *