10 ting, du heller ikke vidste om mig

Hader jeg at tale i telefon. HADER!
Noget, folk har vildt svært ved at forstå.
Og nej, derfor giver det heller ikke specielt meget mening, at have haft et job, hvor man bliver ringet op mindst 50 gange i døgnet. Det sidder tilgengæld stadig. Og at jeg derfor er ved at kaste op, når en telefon ringer, altid har min telefon på lydløs og faktisk aldrig tager telefonen.
Så ja. Det er derfor, jeg aldrig ringer til dig. Det er IKKE noget personligt. Send en sms. Eller en mail.

Hader blæsevejr endnu mere. Bliver simpelthen så pivrasende, når det stormer en lige ind i masken. Hvorfor det giver mening at bo på stranden. Her blæser det jo aldrig. Not!

Har jeg verdens mindst grønne fingre. Alt levende dør i min varetægt. Sidste sommer kørte jeg TRE udskiftninger på altanen. Alt døde.
Sydlandske planter vil åbenbart ikke bo på en sydvendt altan, når det er hjemme hos mig. Det giver min kvindelighedsfølelse noget af et knæk. Især fordi jeg hele tiden møder mænd, der har styr på den slags.

Fik jeg forleden, meget apropos ovennævnte punkt, det store orkidé-kursus. Af en mand. En italiensk mand. Kønsforvirringen er nu total.

Er jeg yderligere udfordret på kvindeligheden i, at jeg ikke kan lave sovs. Som i: Kan overhovedet ikke lave sovs. Undtagen bearnaise. Den styrer jeg til gengæld for hårdt.
Også her har mændene i mit liv kørt mig ud på et sidespor ved alle sammen, at kunne lave sovs. Røvhuller.

Rosenkål er noget nær det værste, jeg ved. De burde forbydes. Wadrk!!!

Kan jeg uden problemer køre 400 gr. Toblerone i svælget.
Det er i øvrigt den eneste rigtige udgave og skal spises på en helt bestemt måde. Alle de andre størrelser smager simpelthen forkert.

Skammer jeg mig ikke over, at kunne indtage 400 gr. Schweizisk lavkvalitets mælkechokolade på en gang. Kun over at sige det højt.

Er jeg en haj til at parallelparkere. Til begge sider.

Har jeg engang givet min, helt nye, mandlige chef et kæmpe klask i røven. I arbejdstiden.
Og jeg kan ikke huske hvorfor. Men han synes til gengæld det var super fedt.
Malene Birger knit Chanel sunglasses

 

 

7 thoughts on “10 ting, du heller ikke vidste om mig

  • Det er desværre ikke kun modvind, der gør mig rasende, men alle former for blæsevejr. Det er derfor man skal lade være med at cykle 😉

 1. Jeg har det på samme måde med 400 gr. chokolade og telefoner. Tilgengæld elsker jeg rosenkål. Weird - jeg ved det godt. Men tænker at det er modstanden til alt det søde, der lidt oftere ryger ind.

  • Ahmmen rosenkål?!
   Der findes da så mange andre fine grøntsager, der ikke smager af prut?
   Men for rosenkålenes skyld er jeg da glad for, at nogen godt kan lide dem 🙂

 2. Pingback: Ting, man lærer på Amager | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *