Torsdags-tip: Bindebluse og pæne bryster på budget

Ja. Jeg ved godt, at det faktisk er søndag, men noget har åbenbart drillet, så ugen torsdagstip ikke gik på rettidigt og jeg har, i min febervildelse, ikke opdaget det. For ja, jeg er også stadig syg. Skidesjovt. Not. Jeg er ved at være pænt indebrændt efterhånden.

Derfor haster vi hurtigt videre til tippet, for det hænder stadig at jeg falder i highstreet-fælden, selvom der efterhånden er blevet meget langt imellem. Det sker som regel, når der er noget, jeg er gået glip af og der så kommer en noget mere budgetvenlig, highstreet version af min besættelse.

I dette tilfælde er det denne:
Nok verdens pæneste strikkede bluse med bindebånd fra Isabel Marant, der blev revet væk hurtigere end jeg kan nå at spise en pose skumbananer. Virkelig pæn, og virkelig, virkelig dyr.

 

laceupsweater7

 

Så spottede jeg denne fine sag på den norske blogger Emilie Tømmerberg og så var der ingen vej uden om.

 

Photo credit: Emilie Tømmerberg

Photo credit: Emilie Tømmerberg

 

Til 159 kr. er det lige til at overkomme, også selvom det ikke er Isabel Marant kvalitet. Men man får virkelig pæne bryster i den og det tæller jo også lidt.

Toppen er fra Gina Tricot og fås også i sort, blå, grå og hvid. Den er ret lille i størrelsen, synes jeg og jeg har derfor taget den i en str. L.
Du finder den her

 

English recap: I spotted this nice top on norweigian blogger Emilie Tømmerberg. I like the Isabel Marant-ish style, and that it’s on a budget! At 159 danisk kroner it’s quite a bargain. You’ll find it at Gina Tricot in lots of different colors. It runs small to size, so I have it in black in a large.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *