Det skulle jeg så nok ikke have gjort #1

1) 
Haft snablen i hende hers drinks igennem en helt aften. (Ja, det er en mærkelig ting, som piger gør. Vi skal altid smage hinandens alting)

Har været helt lagt ned af den ondeste influenza lige siden og det må være noget af en fynsk dræbervirus, jeg har scoret mig.

Kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst har været SÅ syg og det gider ikke rigtig løje af, nærmest tværtimod.
I går – eller var det i forgårs – hvor jeg kom kravlende ned med Wilma, der ikke lige tager hensyn til, at man har 40 i feber, tog verdens sødeste genbo et kort kig på mig, nappede snoren ud af hånden på mig og sendte mig op i seng igen. Jeg ligner virkelig også noget, som selvsamme hund har kastet op.

Men bortset fra, at jeg har været hundesyg i en uge nu og både er gået glip af et event, en koncert og en date, så var det en aldeles herlig aften (Som det vist også fremgik af Instagram 😉 )

 

Steak frites middag restaurant Odense Lei:k Ud at spise

 

Det var et netværksarrangement i Odense med god mad i godt selskab og så er MissJeanett bare en dejlig dame og det var det andre, jeg mødte også. Så rart!

2)
Inhaleret lidt for mange marcipansnegle
Henne i Odense har de fat i den lange ende hos bageriet Kræs for Smag, hvor de har opfundet genialiteten af en bløddejssnegl med marcipanfyld. Så godt! 

 

Den Lille Smalle Odense Kaffe Cafe Kage

De har dem også hos Den Lille Smalle, en ny lille café i Vestergade, der også har god kaffe. Et sæt derfra og man er godt kørende.

3)
Dinglet lidt for længe rundt i Odenses gader og kommet til at savne det alt for meget (Og måtte nøjes med 30 min styrt-styling, omklædning og virkelig meget tørshampoo inden festivitas)

Når man har boet et sted i 14 år, så er det altså bare hjem. Stadig. Og det hjælper virkelig ikke, at der er kommet så mange fede ting i Odense efter jeg flyttede.
Heldigvis kan man stadig få store buketter med friske blomster til ingen penge.

 

Blomster Fyn Grønttorvet Odense billigt

 

Og så håber jeg, at jeg snart bliver frisk nok til at være lidt mere aktiv herinde, blandt andet med en Odense-guide mere.
Det hænger virkelig, jeg ved det, men sådan er det desværre med en brækket hjerne og med sygdom oveni. Men hey – jeg er langt om længe fået opdateret kommentarer og svaret på dem 😉

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

3 thoughts on “Det skulle jeg så nok ikke have gjort #1

  1. Pingback: Torsdags-tip: Bindebluse og pæne bryster på budget | C & the City

  2. Pingback: Guide: Her skal du drikke kaffe i Odense | C & the City

  3. Pingback: Lille Lykke #22 | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *