Når jeg får udleveret ansvaret for ny-opereret veninde:

tumblr_inline_o234m7VkPk1r79k32_500

 

Nå ja.
Bevares.

Bare fordi, jeg er typen, der skal sidde på hænderne og virkelig tale om grænsesætning med mig selv, når folk er så selvkørende, at de bare lader sig indlægge og skære i uden, jeg er med på sidelinjen til at supervisere showet.

Eller mere retvisende:
Være hende, der er sur for en sikkerheds skyld og insisterer på at råbe lidt af personalet, bare sådan på forkant, så de ikke fristes til at bruge en sløv kniv, noget gammel narkose, eller en stiv turnuslæge.
(Jamen ikke for noget. Men majoriteten i familien er læger. Jeg har et ualmindeligt godt og skræmmende indblik i, hvad der foregår i det der såkaldte sundhedsvæsen)

Så når jeg efterfølgende kan få lov til at komme til fadet hun derefter bliver løsladt fra operationsgangen og jeg får udleveret både ansvaret og patienten, så skal det sateme ikke hedde sig. På noget som helst område. Blev der sagt. På den meget regelrette måde.
Også selvom det måske tangerer noget overkant, at brøle:

”OG DU KAN LIGE VOVE PÅ AT GÅ I IRMA!!!” efter en, der er voksen.

Ikke, at det iøvrigt forhindrer mig i noget som helst. Eksempelvis at herse med andre folks børn og udstede lægeerklæringer i kategorier, jeg overhovedet ikke har licens til som:
”Kan du SÅ gå ind at lægge dig”, “Du hviler jo overhovedet ikke nok” og “Jeg skal nok børste de tænder. Gå så ind og se den serie, når jeg siger det

Jamen, jeg er f-r-y-g-t-e-l-i-g med den slags.
Skulle fanme tro, at jeg havde været sygeplejer i Hitlers 3. Rige i et tidligere liv.
Det er egentlig ikke så klædeligt.

PS: Jeg vil stadig rigtig gerne have dit input til bloggen (Blev der sagt! 😉 )

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *