Hvad du ønsker, skal du få

Må jeg spørge dig om noget? 

Jeg er virkelig i tænkeboks, hvad bloggen her angår og har været det i et langt, langt stykke tid efterhånden.
Vi har jo været inde på, hvem I er der læser med – og igen tusind tak for Jeres svar, men jeg har besluttet mig for, at jeg også gerne vil spørge Je rom, hvad I egentlig gerne vil læse om?

Bare rolig, jeg bliver ikke pludselig en pleaser og jeg har heller ikke tænkt mig at lefle for mine læsere ved at lave frit emnevalg, der så dikterer indlæggene. Det vil jo altid være mig, der skriver, min vinkel, mine oplevelser, mit liv og det er nok desværre en utopi, at jeg pludselig holder op med at have en mening. Selvom jeg egentlig godt kunne tænke mig, at jeg blev lidt bedre til ikke, at have den herinde 😉

Jeg vil gerne knytte et par ord til processen omkring mine overvejelser og hvorfor, jeg spørger.
Det, man bla. lærer som journalist er, at man skal have en vinkel, altså en ting, som artiklen/indslaget handler om.
Sådan var det også I begyndelsen med blogs, at det var en skønhedsblog, en interiørblog, en modeblog eller en morblog og at man var tro mod sin vinkel. Jeg har bare lagt mærke til, at der er et kæmpe skred i gang: At mommyblogs bliver en datingblog, at indretningsblogs bliver en rejseblog osv. – og jeg antager, at det er det, folk selv gerne vil skrive om I kombination med det, læserne gerne vil have.

Min egen tanke, da bloggen her skiftede navn og domæne var egentlig, at det skulle være en rejseblog.
Det er så gået jævnt dårligt med det, når alle rejserne er gået I vasken og åbenbart fortsætter med at gøre det. Dette skulle fx være skrevet fra solrige Puerto Rico og ikke regnvåde Amager, og med 10.000 kastet efter en operation af pelsdyret, i stedet for rom og solhat til mig. Røvhuls-hund.

Dernæst var tanken, at jeg så ville skrive om hele det her nye københavner-single-liv, men eftersom man ikke kan møde et menneske, der ikke googler en indenfor 30 sekunder, så ender alle nye potentielle bekendtskaber her på bloggen med indgang til mig og det meste af mit liv, incl. de knapt så kønne ting.
Det kan jeg sagtens stå ved, også ved mig selv, ellers havde jeg ikke skrevet det I første omgang, men jeg er tilgengæld ved at være noget træt af, at det bliver brugt imod mig, enten til at dømme mig fejlagtigt eller til at vælge mig fra.

Så der bliver gjort virkelig mange tanker i maskinrummet for tiden: Om alt det, der omhandler dates, stress, depression og håbløse relationer skal pilles ud og det kun skal være underholdning, sjov og ballade med en mening on the side, hist og her. Om det skal være opskrifter, dullegrej, tøj og lyserøde blomster, eller om vi bare skal køre over i at det kun er rejser. Eller kun meninger. Og så videre.

Det er derfor, at jeg nu gerne vil spørge dig, hvad du gerne vil læse om?

Fordelen ved en blog er jo, at den ikke er statisk, men ændrer sig sammen med en og de drejninger livet tager, hvorfor nye læsere kommer til og andre siger farvel. Det betragter jeg som helt naturligt og langt de fleste blog er jo blevet en form for åben dagbogsopslagstavle, hvor man blander lidt af det hele.
Det kan også være, jeg bare forsætter med det og blander guides, byture, stress, dating og dullegrej.

Men når nu jeg har gang I overvejelserne, så kan jeg jo ligeså godt spørge pænt. En blog lever jo primært i kraft af dem, der læser med, hvilket jo også er en fordel. I er skidesøde, engagerede, loyale, absurd mange og et fantastisk heppekor at have med på sidelinjen, og jeg kunne ikke ønske mig bedre læsere.

Derfor vil jeg også gerne vide, om der er noget I vil have mere / mindre af eller noget I mangler?
Fx har det overrasket mig meget, at indlæg med tøj og dullegrej er SÅ populært. Jeg troede I hellere ville have meninger osv.

Så med andre ord:
Det er NU, du har muligheden for at fyre den af og sætte dit præg på showet herinde.
Hvad vil du have på bloggen?

Indlæg hver dag? Korte ? Lange? Opskrifter? Datinghistorier? Krea-indlæg (Please sig nej!) Tøj? Dullegrej? Rejser? Musik? Guides? Bøger? Konkurrencer? Anmeldelser? Noget om biler? Mærkelige facts om mig? Planter? Video-indlæg? En brevkasse?

Er det de lange, gennemarbejdede debat – og holdningsindlæg, der tiltrækker dig eller vil du hellere have en gif, billeder fra Instagram, et outfit-indlæg eller gode råd om sex og parforhold (Så skal du nok lede et andet sted 😉 )

Kort sagt: Alle muligheder er åbne pt.

Husk, det er jo dem, der kommenterer, der har noget at skulle have sagt, mens dem der tier samtykker…

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

suits-gif-the-best-suits-moments-so-far

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

13 thoughts on “Hvad du ønsker, skal du få

 1. Jeg er 27, herre-single, uddannet socialpædagog og er vild med din blog, som den er nu!
  Men skulle jeg udvælge ting, som jeg gerne så mere af, skulle det være:
  Indlæg hver dag, korte eller lange. Datinghistorier, eller historier generelt om mænd, sex, da du var teenager osv. Tøj og dullegrej. Rejser. Guides - til rejser så vel som så meget andet. Bøger. Anmeldelser. Mærkelige facts om dig.

 2. Hej C,
  Har læst med et stykke tid, men ikke kommenteret før. Det er fedt, forståeligt og prisværdigt, at du gerne vil udvikle bloggen, men jeg er vild med din blog, som den er! Helt vild! Eneste ønske er flere indlæg:-) Elsker din stil og evne til at formulere både sjove og svære ting to the point! Kan dog godt forstå, at du måske har behov for at bremse lidt op på de personlige historier, men de er for mig de mest interessante:-)
  Keep going:-)
  Kh. Nordjyden

  • Tak det er jeg glad for. Også at du nu har fået lyst til at kommentere. Fedt!
   Jeg vil også rigtig gerne skrive mere, men det er noget af det, der er det store problem med denne her stresshjerne, jeg render rundt med. Det er vildt svært for mig, både at koncentrere mig og huske, men også at skrive, formulere mig osv. OG - så er der jo en masse kedeligt hopla, der følger med at være syg, så når mit hoved virker, skal jeg bruge det på forsikrings-gejl, klager osv.
   Så det er ikke fordi, jeg ikke vil. Trust me!

 3. Jeg elsker også din blog lige som den er. Især din måde at skrive på.. finurlig og fuld af humor.

 4. Du skal da stadig blogge om det hele 😉 Det er alsidigheden, der gør din blog så fed!
  Elsker både dine rejseguides, boganmeldelser, dating-historier og skønhedstips. Og pimp bare med gifs..

  P.S. Mht Schweiz - er det ikke et røvdyrt sted at tage på ferie?

  • Tak det er jeg glad for. Så det gør jeg :-)
   Og nej, Schweiz er faktisk ikke så frygtelig dyr at holde ferie i længere. Især ikke fordi der er flere skiområder og man generelt står langt kortere tid i kø til lifterne

 5. Jeg kigger jævnligt forbi, og kan bedst lide, når det handler om personlige ting, fx. dating, Wilma, hverdagsliv hvad det indebærer af de sjove, gode, svære ting, lister, eller et personligt take på et aktuelt emne og gerne gifs. Som en anden skrev - gerne kortere indlæg hyppigt.
  Jeg er ikke så tændt på dulle-shit, rejser, interiør etc. men tager det med, hvis det kommer

  kh og tak for blog :)

 6. Pingback: Når jeg får udleveret ansvaret for ny-opereret veninde: | C & the City

  • Så jeg skal spinge ud og være både single OG crazy dog lady ? Det er jeg ikke sikker på, er en god ide 😉 Men - der kommer mere Wilma, det lover jeg.
   Det er i ganen, hun skal opereres…. :-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *