5 områder, hvor kvinder skal tage sig sammen

Normalt er det mændene (Og mig selv), der står for skud her på bloggen, hvilket har fået nogen til at tro, at jeg er mandehader eller bare ikke kan lide mænd.
Intet kunne være mere forkert, jeg er meget begejstret for mænd, nogle af mine bedste venner er mænd.
Det er mænd, der opfører sig dårligt, jeg har et problem med, og det har jeg i øvrigt også, når det er kvinder.

Så i denne omgang er det kvinderne på datingmarkedet, der står for skud.

Ja, jeg har snaget, hvad regnede du med?! Jeg ville da være en tarvelig blogger, hvis ikke jeg også researchede benhårdt på mit eget køn, på undercover-måden, naturligvis. Lidt spion er man vel altid.

Generelt er der fem steder, hvor damerne virkelig bør stramme op

 1. Sig nu hvad du mener.
  Der er virkelig ikke grund til at gøre det mere kompliceret end det er.
  Har du ikke lyst til at drikke mere kaffe, så sig: ”Nej tak, skal vi mødes til en drink i stedet?”
  Har du slet ikke lyst til at ses, så sig bare pænt: ”Nej tak”.
  De stakkels mænd tåger rundt i en tæt suppe af ”Måske’r”, indirekte spørgsmål og forsøg på at spille kostbar.
  Det eneste kvinder får ud af det, er mænd, der tror de skal tolke på alt, hvad man siger.
  Og tro mig, det magter man simpelthen ikke!!! (Ja, der kommer et indlæg om den slags!)

 2. Flirt. Bare lidt.
  Det var en af dem, der virkelig overraskede mig. At datende kvinder er så dårlige til at flirte på skrift.
  Gør som du vil gøre i virkeligheden: Smil via en smiley, giv en kompliment, spørg hvad manden laver. Et eller andet. Hvis du har matchet ham på Tinder eller via et datingsite er det vel fordi, du er interesseret? Så vis det. Det er ikke det samme som at give hele butikken væk

 3.  Vær ærlig omkring, hvad du vil have
  Der er absolut ikke grund til at sige, du vil have et forhold, hvis det er et bootycall, du er ude efter. Og omvendt. Man kan jo sagtens være et sted i livet, hvor det ikke er et forhold, man er på udkig efter og det er helt reelt.
  (Mænd skal så lige lade være med at blive sure, når de får svaret!)

 4. Giv noget af dig selv – med måde
  Man siger, at kvinder taler meget – det er så ikke tilfældet på fx Tinder, hvor mange ikke er til at slå et ord af. Det er mændene, der kæmper for at holde samtalen i gang.
  Spørg om en hobby. Musik. Rejser. Hvad manden laver. Whatever.
  Det er altså dårlig stil, bare at sidde og vente og tage i mod, hvis du er interesseret.
  Men lad være med at give for meget!
  Din dumme eks og at han knaldede din veninde hører ikke hjemme i den første, indledende kontakt.

 5. Ikke lyve og manipulere
  Hold. Nu. Kæft.
  Jeg er decideret forarget over alle de tilfælde, jeg har lagt ører til efterhånden fra mænd, der blevet løjet for om falske graviditeter, alvorlige sygdomme og manglende prævention for at kunne fuske sig til en graviditet.
  Not cool!
  Det gør man altså bare ikke.
  Som kvinde, der har overtaget nogle af de mænd med trust-issues og ar for livet, og bare som menneske, er jeg nødt til at sige: Stop det!

Hvad har jeg glemt?
Hvor synes du, at kvinder bør tage sig sammen?

 

9ff23619d47391d4789ed26ef04784a9

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

4 thoughts on “5 områder, hvor kvinder skal tage sig sammen

 1. Jeg synes at (de kvinder jeg kender) skulle stikke deres forventninger om den ‘rigtige’ mand et sted hen hvor solen ikke skinner. Og kigge på mennesket foran dem med både gode og dårlige sider – og prøve, bare prøve for pokker, ikke at ville lave det om. Hvorfor siger han ikke sådan til mig? Hvorfor er han stille når jeg vil snakke? Etc etc. Luk nu i og lad dem være sig selv.

  • Ja, det er sjovt, den der trang til at ville lave folk om.
   Men… Den har mænd nu også, den er måske bare ikke helt så udtalt 😉

 2. Da jeg ikke har researchede på emnet, kan jeg desværre ikke komme med flere ‘kvinde, tag dig sammen’-punkter, men jeg kan tilslutte mig punkt 5! Det er uværdigt at lyve om så essentielle emner, som graviditet og prævention. De kvinder, der vælger denne model, sætter alle andre kvinder i et meget dårligt lys! Stop det! NU!

  Det har faktisk altid undret mig, at kvinder kan finde på at lyve sig til en familie. Hvad får man ud af det? Ja, en familie, men en familie, som ikke ville være kommet i stand, hvis løgn og manipulation ikke var blevet anvendt! Forstår det ikke!

  • Det gør jeg heller ikke, men mænd er meget pligtopfyldende, når det kommer til børn. Altså der er noget grundlægger “beskytter” over dem, så dem, jeg har mødt, der er blevet sat i den situation, er blevet sammen med kvinden meget længe, fordi de ikke synes, de kunne være andet bekendt, når der nu var børn involveret.
   Så jeg tror det er derfor, at nogle kvinder tyr til den model. Alternativt er der måske noget galt i hovedet på dem 😉 Det er i hvert fald meget grænseoverskridende opførsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *