Førstehjælp til frosne fjæs #2

Efter en uge med stormende kuling og frostgrader herude på stranden, så er mit ansigt tæt ved at falde af.

I plejer at være mægtig glade for den her slags indlæg, så jeg har fundet ting, der kan smøres i face inden det krakelerer fuldstændig og gode råd er ikke nødvendigvis dyre. De kan endda også bruges af mænd og børn.

Heldigvis behøver du ikke gå ud at købe en komplet, ny vintergarderobe til din hud, bare fordi det pt. er pissekoldt. Du kan komme virkelig langt med et par dråber olie som ”undertrøje”. Hvis alt ellers spiller i din hudpleje, og du kun mangler det lille ekstra mod frosten,eller vinden, så nap A Pais øko hybenkerneolie og put et par dråber i din dagcreme og brug olien evt. som natcreme også.

 

 

Det, jeg viser her, er de ting, jeg bruger i forvejen, tilsat noget opgradering i form af netop olie og en vinter-creme, fordi følelsen af kinder som pap bare er træls.

Som det allerførst ryger der fugt på.
Fugt, fugt, fugt fugt. (#SomManSiger. Arghm 😉 )
Cellufirm drops fra Mario Badescu er noget af det mest fantastiske, der findes. Og billigt i forhold til andre fugtsera, der gerne ligger på 6-700 kr. Plus den er uparfumeret. Jeg kan intet grimt sige om den og jeg bruger den altid i rå mængder. Mænd er glade for den efter barbering.
230 kr. på Beautybay med gratis fragt

Derefter antioxidant-serum med en masse vitaminer & hyalonsyre, så man ikke bliver krøllet i fjæset før tid.
Paulas Choice har været blandt min favorithudpleje længe, fordi det er uparfumeret, ikke testet på dyr, er klinisk testet til ikke at irritere huden og ikke indeholder skadeligt kemisk skrald – og virker.
Jeg har fundet en højpotent en af slagsen, der udover det meste af vitamin-alfabetet også har retinol, som også er bevist virkningsfuldt til at mindske rynker. Min er den til meget tør hud.
Fås også til normal/kombineret/fedtet hud og begge fås hos Lookfantastic, der lige nu kører ekstra 15 % rabat med koden LF15 PLUS fri fragt.

Hvis du vil vide hvad du går ind til, fås de også i prøve/rejsestørrelse til ca 70 kr. Hvilket er et ret godt køb! Light-udgaven er her og den almindelige her.

Efter fugt kommer beskyttelse og her er olie din ven.
Selvom min hud bestemt ikke er til olie, så er den glad for et par dråber på kinderne. Andre bruger, med succes, olie i hele ansigtet om natten, men det går ikke hos mig.
Lige nu har jeg Origins Plantscription Faceolie, der både fugter, udglatter og beskytter.
Har desværre ikke fundet den på tilbud, men den fås hos Magasin & Matas til 425 kr.

10528440-1134294059354600

Som alternativ har jeg voldsomt gode erfaringer med A Pais økologiske Rosehip olie, der er vidunderlig, virkelig gør underværker for huden, giver glød, fugt og udvisker ar, rynker og strækmærker som var det photoshop
Fås pt. røvbilligt hos Lookfantastic med fri fragt og 15 % rabat til 193 kr.

Når frosten bider er der ingen vej uden om Tromborgs Below 10 degrees ansigtscreme. Og ja, det har jeg sagt før, men gør det gerne igen.
Den har jeg heller ikke kunnet finde på tilbud, men til gengæld som æske med fugtmaske og toner til samme pris som cremen alene. 580 kr. fragtfrit hos Selfcareshop.
Som billigere alternativer er der Mario Badescu Hydro Moisturizer, 167 kr. (Også god til mandehud) og Ren Evercalm global protection day cream 395 kr.  Begge priser er fundet med rabat og fri fragt.

Hvis du cykler, løber, står på ski eller har et barn bag på cyklen eller i udendørs børnehave, så smør en runde af Stellar Beauty Balm i ansigtet. 100 % økologisk hybenkerneolie og sheanøddesmør og perfekt beskyttelse mod frost, vind og kulde.
Lige nu koster den 159 kr. hos Lookfantastic, hvor du samtidig får en gratis renselotion fra Balance Me oveni købet.

Og så Rudolph Care Bodyoil på kroppen og Bioeffect serum i ansigtet om natten. Done.

Indlægget indeholder affiliatelinks 

English recap: 
It’s freezing cold, winter and snow, here in Denmark right now. And my face feels like its about to fall off. These are my favorites for skincare and protection against the cold. And on a budget as well.
This piece contains adlinks, 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *