Godt nytår

Godt nytår, kære læser.

Håber du kom godt ind i det? Og ikke gjorde noget, som jeg ville have gjort? 😉

Det er noget velsignet over årets første dag(e).
(Når jeg skriver i flertal, er det naturligvis fordi at 1. Januar aldrig rigtig eksisterer, der er ligesom bare mørkt, både udenfor og indeni)

En ro, en optimisme, en parathed, håb, noget hellighed, ja nærmest jomfrueligt, hvor alle er klar til noget nyt, har et oprigtigt ønske om en ny start og en overbevisning om, at det kan lade sig gøre. Inden vi lander i hverdagen og hamsterhjulet igen og de store forkromede planer glider i baggrunden, eller man er nået så langt hen på året, at det alligevel ikke rigtig bliver til noget med det vægttab, velgørenheden eller hvad der nu var ens nytårsfortsæt.

Engang havde jeg masser af nytårsforsætter, det har jeg ikke længere. Fordi jeg er et godt sted, mit fortsæt er at jeg skal fortsætte fremad, også selvom 2016 kun er blevet fire dage gammelt før nogen (Jeg antager, det må være Satan) igen har besluttet at teste mig på grummeste vis.

Det er åbenbart sådan det fungerer i min afdeling:
I det sekund, jeg våger et kvart øje og siger, at jeg er på vej tilbage på sporet, så skal jeg klappes ned igen.

Så nu jeg tænker over det, så er der vist et nytårsforsæt:
Jeg skal være mere en bitch.
Jep.
Sidste år blev grænserne sat, i år skal jeg tilsyneladende helt op på den høje hæl og kvase et par stykker eller to.
Bare til almen skræk og advarsel. Det lader lidt til at nogen tror, at jeg er sådan en, man kan køre rundt i manegen.
Dumt, virkelig dumt.

Og fra i dag har jeg ikke bare en advokat, men to. (Tre med Journalistforbundet)

Bring. It. On.

unnamed-116

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *