Lille lykke #20

Det har været sådan en fin december i år (Med et par undtagelser. Godt det er krisehåndtering, der er ens metier)

I modsætning til de sidste to år, hvor mit hjerte har været at for knust til at blive julet på, så har jeg endelig fået klippe-klistret det så meget sammen, at jeg er kommet igennem december, uden det blev makuleret eller jeg havde lyst til at terrorbombe alt julerelateret.

Måske også godt hjulet af at have været små-tipsy hele måneden under udarbejdelsen af den store gløggguide og i godt selskab, den slags hjælper jo altid. Det  hedder en funktionspromille og er helt legitimt i december.

 

IMG_7545

 

17 retter på Noma skød december i gang:

IMG_7813

 

Så vild og stor en oplevelse, selvom det ikke var alt, der smagte lige godt. Men en once in a lifetime-oplevelse for en foodie som mig og en ret velvalgt julegave til mig selv – der, med vanlig elegance, fik photobombet chef Repzini, da vi efterfølgende var på rundtur i køkkenregionerne.

 

IMG_7654

 

Den ikoniske bar Salotto 42 i Rom er åbnet med en filial i København også.
Et fantastisk miks af bar, restaurant, smykkebutik og barber, der har kultstatus i Rom og konsekvent er på listerne over verdens bedste cocktailbarer.
Nu ligger den også i Pilestræde 42 og er med sin dekadente ”Chesterfield-møbler møder burlesque møder store lagner i loftet, grønne planter, øreklapstole og plastic lysekroner”-stemning, virkelig et besøg værd.

Virkelig gode drinks og præcis som i Italien, først betaler du, får kvitteringen og så får du lavet din drink. Ligesom at stå på en italiensk tankstation – men i væsentligt pænere omgivelser

 

Processed with VSCOcam with s1 preset

 

Wingman og jeg fik prøvekørt Köd, der præcis som navnet antyder, byder på steaks i alle afskygninger.
Også rigtig god mad, men overordentlig bizar aften, hvor vi endte klemt inde mellem nogle meget unge armyboys julefrokost og Social – og indenrigsministerens familiemiddag.

 

IMG_7726

 

Efter 3 flasker vin fortalte den ene af ungersvendene at han skulle være far, ministeren og alle vi andre sagde tillykke, armyboys tog det som en opfordring til at indtage Karen Ellemanns, plus families bord og kom derefter internt op at skændes om, hvem der havde været en dårlig ven og svigtet de andre under en øvelse. Med ministeren som mægler.

Meget akavet, især da begge selskaber havde rykket så tæt sammen, at de sad på skødet, litterally, af Wingman og jeg, der forsøgte at føre en samtale og ikke lytte. Gik dårligt.
Smed til sidst håndklædet i ringen og sagde direkte Fru Karen, at jeg ikke længere gad foregive, at jeg ikke fulgte med, for det var løgn 🙂
Ind i mellem ender man i et helt andet selskab, når man går ud og det var ret hyggeligt, egentlig.

Og laksetataren var i øvrigt også glimrende

 

IMG_7717

 

Og apropos at gå ud, så er det her toppen, der har reddet mig hele måneden. Fineste silketop fra Custommade.

 

Yndlings til alt. Man kan til gengæld ikke rigtig have BH under. Lev med det 🙂

 

English recap: Some of my favorite things this december: Lots of mulled wine, dinner at Noma and Köd, opening of the new bar Salotto 42 i Copenhagen and a beautiful silk laced top from Custommade. 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

3 thoughts on “Lille lykke #20

  1. Pingback: Glædelig jul | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *