Glædelig jul <3

Verdens nemmeste og selvlavede julekort, som jeg bla. har sendt ud i år. Og dermed også et julekort med en kærlig hilsen fra mig til dig

Verdens nemmeste og selvlavede julekort, som jeg bla. har sendt ud i år.
Og dermed også et julekort med en kærlig hilsen fra mig til dig

Rigtig glædelig jul til jer allesammen!

Tak for at I læser med, kommenterer, bakker op og gør dette til et fint, fint fællesskab <3

Jeg håber, at I får den herligste aften og nogle dejlige juledage.

Og et ekstra stort, varmt kram til de af jer, der har én eller flere I savner eller for hvem julen er særligt ensom eller konfliktfyldt. De særlige mærkedage har det med at sætte ekstra fokus på det, man mangler, savner eller er ked af - og det er helt ok. Den slags skal der være plads til.

Som jeg skrev i går har min december været fin, men der er også et kæmpe, kæmpe savn.
Et hul som altid vil være der, men som også bliver nemmere at håndtere, fordi jeg både er åben omkring det, ikke lægger låg på og ikke bare forsøger at fake mig igennem med et stort, kunstigt smil. Og fordi jeg undgår dem, der mener, at man bare skal lade som ingenting. Man behøver ikke at dyrke sorgen, men det hjælper sjældent at man bare pakker den væk og skjuler den.

Mange tanker til de af jer, der har det lige sådan. I er ikke alene, husk det.

Mange og varme kærlige hilsner og ønsker om en god og ikke mindst, fredfyldt jul.

 

English recap: Merry christmas!!! <3

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *