Pardon. Jeg går lige hen til juledekorationen og sætter ild til mig selv

Nu, vi er i gang med den hyldest til Frankrig, jeg har besluttet mig for efter terrorangrebet i Paris, så er det vist på plads at nævne de franske mænd.

Eller når nu sandheden skal frem:
De her franskmænd har simpelthen slået det planlagte indlæg om parisiske frokoststeder af banen med flere adskillige længder. Af en åbenlys grund.

Der er franske mænd. Der er franske mænd, der er brandmænd. Og så er der franske mænd, der er brandmænd, tager tøjet af OG laver en kalender ud af det.

 

video-le-making-of-du-calendrier-des-pompiers-sans-frontieres

Photocredit: Pomiers Sans Frontieres

Mon dieu!

Ja, gu ved jeg da godt, at det er sexistisk, stærkt upassende og alt muligt andet, men I mænd har haft kalendere med bare damer i årevis. Det er kun rimeligt, at vi andre får det samme.

De flinke afklædte mænd har endda været så rare, at lave en video til også, mens de fedtede rundt med sol, kul og kameraer. Jamen, det der brandsikkehed skal man virkelig tage seriøst … ,-)

 

Photocredit: Pompiers sans frontières

Photocredit: Pompiers sans frontières

 

Så hvis I lige vil have mig undskyldt, sætter jeg nu kursen mod til franske.
Der må findes noget juledekoration dernede, så man kan komme til at sætte ild til sig selv og få tilkaldt noget fransk brandmandassistance. 

Ved et frygteligt uheld, naturligvis.

Kalenderen kan købes her - og sig lige til, hvis vi skal smide en samlet ordre afsted, ikke? Man skal jo støtte et godt formål ,)

 

English recap: This week I’m doing an homage to honor the french people after the Paris-attacs on november 13th. Theese french firefighters are doing a pretty good job themselves, I must say. Or to quote Samantha Jones in SATC: “Call 911 I’m on fire”. 
They’re posing for a calendar and you can get it here 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

2 thoughts on “Pardon. Jeg går lige hen til juledekorationen og sætter ild til mig selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *