Hver evig eneste gang, jeg åbner et socialt medie for tiden:

tumblr_inline_nstqew2M6W1r79k32_500

 

Er der noget i vandet, eller hvad?
Man kan simpelthen ikke sparke sig frem for frierier i øjeblikket - eller, det seneste lange stykke tid, faktisk.

Først var det blogsne, der blev indtaget, så størstedelen af Facebook og nu er det sgu rykket helt ind i egne rækker. Nåhmen, det er jo ikke fordi, jeg ikke er glad på deres vegne, det er jeg skam. Virkelig.

98 % 80% glad, i hvertfald… 😉

I det mindste må man give credit for, at der overhovedet bliver annonceret et frieri og et bryllup. I stedet for at lave snigeren, gå på rådhuset og først fortælle det bagefter som et aber dabei. Og snyde en anden for både fest, kjoler, sko og noget best man, som konsekvent er metoden blandt dem, jeg kender.

Helt ærligt!

Jeg er ni-og-fucking-tredjve og har været til TO bryllupper! To!!!
Hvoraf jeg ikke engang kendte parret ved det ene og det andet var på rådhuset uden skyggen af en fest, mens andre som fx Trix og Jeanett fiser til bryllupper i tide og utide, mindst 3 gange om året, hvert år.
Det må være noget fynsk, men da jeg boede der, var dem, der var i den giftemodne alder i gang med at blive skilt, mine egne venner for unge og resten ovennævnte snigertyper.

Så pt. gør jeg det meget klart, at de resterende, der laver det nummer, ryger direkte ind på den sorte liste. I denne uge gik det ud over Juristen, der så helt forskrækket ud, mens hun bedyrede, at jeg ikke vil blive snydt for noget - da de slet ikke skal giftes. Røvhuller.

Og nej. I skal ikke se på mig. Jeg har arrangeret et og er ikke liiiige i en position til at fyre et nyt af.

Der er nogle andre, der må tage over på den her. Blev der sagt!

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

2 thoughts on “Hver evig eneste gang, jeg åbner et socialt medie for tiden:

  1. Pingback: Årsopgørelse årsskiftet 2015 / 2016 | C & the City

  2. Pingback: Det skulle jeg nok ikke have gjort #3 | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *