Lille Lykke #18

En dag i august, hvor nogle brugte den smukke søndag til at tæske sig gennem en Ironman i København, så jeg min Wingman under armen til vores helt eget ironman-set up, Smørrebrødets dag.
Og til det er der bare at sige, at vi vandt 10 – 0, efter egen mening. Manner, hvor var det godt.

 

 

Processed with VSCOcam with s3 preset

 

At vi overhovedet kom afsted, var nærmest et tilfælde. Vi har begge en veneration for godt, gammeldags smørrebrød, men er begge gået noget stille med dørene omkring det. Hvorfor Wingman ikke har sagt noget ved jeg ikke, men min egen årsag er, at jeg ikke synes, det er så super feminint at have hang til at rydde kortet på de danske smørrebrødsrestauranter. Men, man må jo stå ved sine laster og det var super!

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Kødbyen var scenen, man var inddelt i tre forskellige seatings, så det ikke blev for overrendt og så var der et stykke for hver af de ti restauranter, der deltog. Og det var altså the good stuff, ikke små fesne hapsere, men rigtige stykker og i høj kvalitet, både i råvarer og udtryk. Plus øl og snaps. Det går man aldrig galt i byen med en søndag eftermiddag i kirketiden. He. He. 🙂

 

IMG_6720 IMG_6721

 

Smørrebrødets dag er en del af Copenhagen Dining Week og man skal købe billetter til det. Info kommer på hjemmesiden, når tiden nærmer sig og det er en ny tradition herfra, det har vi allerede besluttet.

 

IMG_6716 IMG_6717

 

Et bette øl og en snaps gjorde det, sjovt nok, også nemmere at tage outfitbilleder i dagens anledning.

 

IMG_6787

Et ret godt eksempel på et outfit, der funker i teori, men ikke i praksis. Den nederdelslængde går bare ikke til mig, følte mig fuldstændig fejlcastet hele dagen og høj knold og ditto sandaler gjorde det slet ikke bedre.

Sådan er virkeligheden bare ind i mellem og derfor skal billederne selvfølgelig på bloggen alligevel, selvom jeg ikke er meget for det. Ydrk ,-)

 

 

 

English recap: A wonderful day in august in Copenhagen. Me and my wingman went to an event, where we ate danish open faced sandwiches – and a new tradition was born.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

2 thoughts on “Lille Lykke #18

  1. Øøøøj, roastbeef med sky og peberod, samt may-ægge/rejemadder er så meget min favorit!

    – Anne

    http://www.venterpaavin.blogspot.com

    • Det hele var skræmmende godt, selv det, man ikke troede, man kunne lide. Tartar fx. Du må med næste år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *