Franske favoritter #4

Der er absolut intet nyt under solen, når det kommer til min forkærlighed for franske apoteker og deres indhold på hylderne, bortset fra, at der kommer flere og flere lækre mærker til.

Det opdagede jeg i foråret, hvor jeg havde mulighed for at researche på nogle af nyhederne under et ophold i Frankrig (Det var så også det eneste gode, der var ved den tur)

Fyld lageret op med rabat
Anyhoodle, så har jeg smurt, tjekket og testet i vildskab siden, og netop nu er der franske apoteksdage hos Escentual, hvor du sparer 1/3 del af prisen = mulighed for at få fingre i favoritterne til en bedre pris end i Danmark, godt hjulpet af pundet, der er faldet igen.

Generelt går jeg efter så mildt og skånsomt som muligt indenfor hudpleje, både fordi min hud er sart, men også fordi jeg i en sen alder har udviklet allergi over på både gluten og mælk (På den ægte, lægediagnostiserede måde, ikke i damebladsversionen) og simpelthen ikke orker, hvis jeg pludselig også får allergi i kosmetikafdelingen.

Det er et ret godt tegn, når man har brugt rup og stub

Det er et ret godt tegn, når man har brugt rup og stub

 

Virkelig godt til prisen
Både Avéne’s renselotion og rensevand er helt guddommelige, både fordi de renser godt, er til sart hud plus indeholder kildevand, der beroliger. Bedre end den hypede Eau Micellar fra Bioderma, synes jeg.
Det samme gælder masken, der både dybderenser og peeler, fugtserummet, der bare virker, plus ansigtsmasken, der virkelig fugter igennem og giver den eftertragtede ”plump skin”, hvor huden er mættet med fugt og linjer og rynker fyldt ud. Det funker ret godt, hvis man sover med den på.

Hvis man er i markedet let make-up, der lynhurtigt kan opgraderes, så er La Roche Possays CC-creme et virkelig godt valg. Brug den alene til daglig og den giver en smuk, ensartet glat hud, hvor rødme osv. er skjult og opgradér til festlook ved at lægge et lille lag mineralpudder ovenpå. Fiksér med fugtspray fx fra Caudalie og voliá: Perfekt hud hele aftenen. Uden at se trans-agtig oversminket ud. Og så klør den ikke! Hvilket alle andre bb og cc-creams, jeg har prøvet, har gjort. Til 130 ,- er det ret godt gået.

Den berømte fugtundertrøje
Jeg er ualmindeligt indebrændt over, at mine yndlinge fra Caudalie ikke er med, og jeg har ikke kunnet få opklaret hvorfor, men det skal ikke forhindre mig i at fortælle, at fugtsprayen og antioxidant serummet begge er fuldstændig fantastiske til beskyttelse af tør og sart hud, plus rynkeforebyggelse.

Jeg pifter først med fugtspray, så fugtserum, derefter antirynkeserum og så ansigtcreme, så huden har noget at lappe i sig – siger Anette og hun har altid ret.
Så de er røget i min kurv igen, sammen med enzymmasken, der kan gøre ethvert træt ansigt festklart og glødende, et sæt med både fugt, peel - og fugtmasker, der er ideelle til rejser og jeg betaler gladelig fuld pris for hele baduljen.

25% rabat indtil 1 november
Fragt på Escentual koster 5 pund, og de er godt givet ud i forhold til danske priser. Husk at tilbuddet på de franske apotekervarer udløber den 1. November.

homepage-1

 

Indlægget indeholder affiliate links

English recap: I have a thing for beauty supplies from french pharmacies. These are my current favorites and right now at a 25% discount at Escentuals. Contains adlinks. 

 

 

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *