Lækre lørdagslinks #2

I håbet om at der ikke ligefrem er børn, der læser med herinde, så kan jeg afsløre at det ind i mellem godt kan betale sig at plage. Det virker faktisk.
Bevares, jeg kan næppe tage æren for, at Fuhrmann for dig er genopstået i blogsfæren, men der er da faldet et par bemærkninger i retning af ”Kom nu til tasterne igen”. And luckily she did. Og hurra for det.

Annamette skriver SÅ forrygende og underholdende, at jeg næsten glemmer at være indebrændt over, at hun ikke har blogget i månedsvis og så skyder festlighederne i gang med at blive inviteret til Island. OG at jeg nu vil til Island, fordi hun har skrevet så skidegodt om det.
Pæn er hun også. Hvis ikke hun faktisk var sød og havde rost mine støvler, så ville jeg nok være for underskudsagtig smålig til at være fan 😉

Et andet comebackkid er En studerendes bekendelser.
Også hurra for det. Svært morsom og meget komisk. Personligt er jeg glad for, at der er en, der er lige så dygtig til at lave fuck-ups som jeg selv er. Om end jeg aldrig selv har lavet en blogrevival ved at skide i bukserne. Men det kan vel nås endnu.

I interiørafdelingen er jeg svært begejstret for Helt Enkelt.
Så.Pæne.Billeder.Altså.
Generelt er alt pænt henne hos hende. Også på Instragram, hvor jeg virkelig også synes du skal følge med, hvor navnet også er Helt Enkelt
Smuk inspiration og eyecandy kan man aldrig få for meget af.

51

                                        Billedet er fra http://heltenkelt.elsasentourage.se

 

Hvis du vil følge mig på instagram hedder jeg C_and_theCity. Vi har det sjovt, I promise.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *