3 tip til flere dates

Okay, noget af en tilsnigelse, men man er vel ikke i nyhedsbranchen for ingenting. Og en overskrift ala ”Ting, du skal undgå, når du dater” er knapt så konstruktiv.

Men – med fare for at pege på det åbenlyse, så er der simple og helt grundlæggende ting, man kan gøre for at skaffe sig selv flere dates, hvis man synes, det halter i den retning.

1) Brugernavn
Hvis det er på div. datingsites, du jager, så skal man oftest vælge et brugernavn.
Og ja, jeg er HELT med på, at alle de gode er taget, når man er ramt af en akut trang til at windowshoppe i kæresteafdelingen og kreativteten er helt i bund, MEN, der er åbenlyse faldgruber du skal undgå:

At kalde sig selv Amagermanden, Gerningsmanden eller Forbryderen er eksempelvis virkelig dumt. Beklager.
Det er de færreste kvinder, der føler sig tiltrukket af at gå ud med en, der bruger samme alias, som en af de værste voldtægtsforbrydere i Danmarkshistorien.

Det er muligt, at pågældende mand bag brugernavnet slet ikke ved, at der er en, hvis offentlige kaldenavn er Amagermanden, og er ham, der igennem 23 år voldtog seks og dræbte to kvinder i København, men der er heller ikke mange kvinder, der vil date en, der er så snotdum.

I samme genre er til også tilrådeligt, at undgå de navne, der signalerer desperat allermest. Fx EvigtKnustHjerte, EneOgForladtIgen eller Desperado osv. Man kan også blive for ærlig.

2) Billeder
Man siger, at mænd er det visuelle køn, men det er ikke noget, der smitter af på jeres egne billeder.
Forklar mig lige, hvorfor man bruger et selfie, taget på et pissoir, med 5 kummer i baggrunden som profilbillede på et datingsite?!

Af andre gengangere er der det samme billede beskåret på 5 forskellige måder, siddende i bilen med sele på og min personlige hadeversion: Ansigt skjult af rødvinsglas med den halve, bifolkale humanistbrille skudt op i panden.

Jamen, hvorfor?!

Det er muligt, at jeg tilskriver mændene for meget kredit her, men jeg formoder, at der er en pointe med de billeder og desværre er jeg ikke snu nok til, at gennemskue hvad signalet er:
At du har kørekort? En ansvarlig type, der bruger sele? En chillet type, der er nede med de fede og bare ser helt cool ud?
Det gør du ikke. Kan jeg så hilse at sige.

I bedste fald bliver den kvindelige læser irriteret over, at man ikke kan se vedkommende på billedet.
I værste fald ryger du i puljen ”50+, der er i rygende panik over egen alder og forsøger at camouflere det på en ”smart” måde”. I begge tilfælde er vi røget langt videre.

Netdating har virkelig meget tilfælles med netshopping. Vi vil kunne se varen før vi køber. Præcis lige som mænd.

3) Vær normal. Bare lidt.
Det er altså en utrolig dårlig ide, at udvise stalkertendenser og bombardere folk med henvendelser, hvis der ikke lige bliver svaret asap. Uanset om det er på sms, mail, facebook eller datingfora.

At skyde 5 mails afsted til en kvinde, som man endnu ikke har mødt, kender eller fået et svar fra er altså…. Lige rigeligt.
Det samme gælder sms’er i kategorien: ”Hvad laver du?”, ”Hvorfor svarer du ikke?” og ”Hallooooo”, når der ikke er blevet svaret i en time.
Desperation klæder ikke nogen.

Gå ud fra at folk har et liv. Du gider jo alligevel ikke en, der bare sidder derhjemme og venter ved telefonen. Og hvis du gør, så sluk omgående din computer og fis ud og få et liv selv først.

Det er et ret godt skridt på vejen, at man er tilfreds med det, man selv har at byde ind med, først.

 

tumblr_inline_nsjbn8eN3l1r79k32_500

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

5 thoughts on “3 tip til flere dates

 1. Haha, åh, hvilken videnskab! Jeg har to veninder som har de sjoveste Tinder-historier på lager, hver gang jeg møder dem. Som gammel sat kone på 5 år, er det satme skægtm at være vidne til kulturen på sidelinjen. Får lyst til at være med igen, bare for den gode histories skyld – men tror nu alligevel ikke, jeg tør smide ham den søde herre på porten B-)
  Det er ikke sikkert, det er ligeså skægt når det er en selv der, med tossen med hår på ryggen eller får freaky-dirty talk sms’er gang på gang 😀

  – Anne

  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  • Jeg tror, vi gør historierne sjove, fordi de er så groteske. Så bliver det lidt nemmere at holde ud 🙂 Har flere venner, der siger det samme, at de godt kunne tænke sig at tjekke det ud. Don’t. Det er ikke det værd. Ham, den søde derhjemme er helt klart den, man skal satse på

 2. Pingback: Dating er som et sammenskudsgilde | C & the City

 3. Pingback: Følelsen efter alle mine dates i øjeblikket | C & the City

 4. Pingback: Ting man(d) ikke skal sige #6 | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *