Når man tager sig selv i, at være helt ok med en aflyst date

Helt ærligt.

Først får vi kastet serier i grams på måden, hvor det er umuligt at styre og alle bliver hooked på streamingtjenesterne.
Når man så sidder i fælden, troligt følger med, kaster formuer efter alle de forskellige udbydere og glæder sig mere til en ny sæson bliver frigivet end en fed unge glæder sig til kage, så sætter kuppet ind og banker os tilbage til stenalderen. Eller i hvert fald til dengang, hvor vi accepterede at blive tildelt et afsnit per uge.

Det er det ældste pushertrick i verden, først at give hele butikken og så vende på en tallerken og begynde at dosere.
Not cool, HBO og Netflix!

Og jeg ved godt, at jeg ikke burde sige det her, da jeg trods alt er har været professionelt tv-menneske, men fuck, hvor jeg hader at være styret af flow-TV igen. Det var altså ikke alting, der var bedst i gamle dage og jeg indrømmer blankt, at jeg er en ”Binge-it kind of girl”, som vil have det hele på en gang. Nu! Ikke alt det er med ”Ting med måde” osv.

Således kan man opleve sig selv være rimelig godt tilfreds med, at ens onsdagsdate lagde sig syg og aflyste, fordi det egentlig var tvivlsomt om man kunne nå hjem til Homeland. Gud forbyde, at man hygger sig ude i virkeligheden, når man i stedet kan sidde hjemme foran sit tv.

Og nej. Det gælder ikke kun onsdag aften.
Faktisk må jeg melde, at jeg, fra nu af, og et par måneder frem, ikke kan lege mandag (The Affair), tirsdag (Gift ved første blik), onsdag (Homeland) og fandme nu også fredag, hvor Ambassadøren fra Amerika er tilbage.

Så sidder man der. Uden liv og uden mulighed for at inhalere 4-5 afsnit i rap.Ok, det lyder endnu mere sølle, når det står skrevet, men hvis man misser et afsnit, så kan man jo ikke bare se det. Plus at internettet nok skal få spoleret det for en (Skal simpelthen lære at holde næsen fra Wikipedia!)

For fanden, hvor er det tarveligt altså!

tumblr_inline_nt6uupJR9e1r79k32_500

 

English recap: Im a binge it kind of girl, and I’m not at all amused when Netflix and HBO decided to change the terms and only air one episode of Homeland and The Affair each week. I want it all. Now!

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *