Når der er 4 timer til afgang og man bliver tvunget til at aflyse (Igen)

nooneintheworld

 

Helt ærligt!
Bare fordi man ikke lige kan mærke sin arm, dreje overkroppen og har noget vanskeligt ved at trække vejret - i min bog er det ikke nok til at aflyse noget som helst. Og det var i øvrigt ikke det, jeg bad om!

Bad faktisk bare om en lille bitte akuttid hos kiropraktor til at få fikset det, der havde sat fast. Bad IKKE om at folk skulle slynge om sig med ord som “Diskusprolaps”, “Farligt”, “Læge”, “Akut” og “Rejseforbud”

I hvilken verden får man en diskusprolaps af at pakke en kuffert?!  Så man skal aflyse den 3. rejse i træk? Og til og med se sit eget fly, som man ikke er med, suse forbi ens køkkenvindue, fordi man åbenbart er dømt til at være stavnsbundet på lorte-Amager til evig tid?

Hvis min krop havde været en mand, så havde jeg droppet den hystade for længst.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

4 thoughts on “Når der er 4 timer til afgang og man bliver tvunget til at aflyse (Igen)

  1. Pingback: Lille lykke #Ambassadøren fra Amerika | C & the City

  2. Pingback: Ting, man lærer på Amager | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *