Når man opdager, at den tilladte håndbagage vægt er halveret 12 timer før take-off

monica-crying

 

monica-crying2

 

monica-crying

 

I er nogle, der har moret jer urimeligt meget over min angst for kun, at rejse med håndbagage, men jeg kan hilse at sige, at det absolut ikke bliver bedre, når man opdager, at vægten er halveret. Til 5 (F-e-m!) kilo, når det kun er indholdet i håndbagagen, der skal udgøre ens samlede feriegarderobe.

Troede jo, at jeg var absolut på forkant og bare kunne smide de allerede pakkede dullegrejs ting fra forlist Paris-tur, ned i taske, jeg havde måtte finde frem som erstatning for bortløben kuffert. But no. Vi taler simpelthen detail ned - og ompakning i en grad, så at jeg stadig, kl. 04.30 om morgenen, penslede rundt på hele matriklen i et desperat forsøg på nedskalering.

Det var ikke kønt, da føntørreren og de eneste høje sko blev stemt hjem fra intermistisk rejsegarderobe… Bryder mig virkelig ikke om den side ved mig selv.

 

English recap: Im not a travel light kind of person. So You can imagine my fear when I discovered that I was only allowed to bring half of the amount of weight, that I thought… One was not amused

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

One thought on “Når man opdager, at den tilladte håndbagage vægt er halveret 12 timer før take-off

  1. Pingback: Når der er 4 timer til afgang og man bliver tvunget til at aflyse (Igen) | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *