Lille lykke #17

Det kan kun være en god uge, når den byder på steak frites, gode drinks, brunch plus Casper & Frank for fuld udblæsning.

Efter fødselsdagsfadæsen fik jeg prøvekørt Retour Steak igen, denne gang i noget bedre form, og det er aldeles glimrende. Deres drink ”Københavnerstang” vil fx være super til dessert, jeg drak den til maden og det funkede fint 😉

 

Retour steak Vesterbro

 

Alt i alt en genial optakt til for-premieren på Klovn Forever, der rammer biograferne i dag.

 

Københavnerstang Retour Steak

 

Filmen er skåret på samme måde som både serien og Klovn the Movie, så på den måde er der ikke noget nyt under solen.

Mia er fremragende som den sure og dominerende husmor, Frank sidder frustreret fast i forstadsidyllen med to små børn og Casper, der ikke har nogen af delene, føler sig i dén grad fanget i et singleliv, hvor der ikke er nogen, der vil lege med ham, fordi de sidder hjemme i kernefamilien.
Og det kender man jo alt for godt 😉
Casper beslutter sig for at indtage LA og så stikker det af derfra…

 

unnamed-91

 

Same procedure as every time og virkelig, virkelig sjovt.
Personligt synes jeg efterhånden, at jeg har set rigeligt til Frank Hvams bare røv, mens Casper Christensen går all in og springer rundt med stiv dolk i en bizart sjov hotelscene. (I fald at der ikke er tale om en stunt-diller: Mazel Tov, Isabel!)

Hvis man er til plat, pinlig – og nøgenhed, så er den glimrende.

Jeg morede mig kongeligt undervejs og det kræver ellers en del for tiden. Hvis man bare skal have det sjovt og underholdes for fuld skrue, så er den et must see.

 

 

Brunch på Wulf og Konstali skuffer aldrig, især ikke når man er i selskab med en dejlig dame.
Tror jeg skal til at have nogle flere morgenmadsdates i kalenderen, det er en rigtig god måde at se travle mennesker på.

 

IMG_6841

På egen morgenmadsfront har jeg forsøgt mig med den hypede acaibowle, inspireret af Anette og hendes fine, nye bog “Sådan får du superhud”. Eller bibelen som den fremover bør omtales (Uden at træde nogen over tæerne)

Faktisk overvejer jeg at give Anette fuldmagt til hele mit liv eller bare søge om, at få hende som værge, fordi hun er så meget hudguru, at jeg er sikker på, at hun ved ALT om alt andet også.
Jamen, damen har fået mig til at drikke fiskeolie. Enough said!!!

Hun lover ikke mere end hun kan holde, til gengæld kan man regne med det, hun lover, og det er noget af en bedrift, når det kommer til skønhedsindustriens forlorne verden.
Jeg er ret vild med den fuldstændige akademiske tilgang, hvor de gyldne løfter bliver dissekeret, så man som læser kun står med guldet tilbage.

Når man, som mig, har en evig besættelse og passion for dullegrej, så er det ret rart, så der er nogen, der viser vej gennem junglen og sparer mig for nogle impulsindkøb.
Og naturligvis er den røget på bestsellerlisten allerede. Du finder bogen her.

 

English recap: Some of the things that have made my week great: A movie premiere, steak frites, cocktails, brunch and a great book, which guides you to perfect skin

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

2 thoughts on “Lille lykke #17

    • Så god.
      Men Pastis er bedre. Imo er det byens bedste steak frites, de har der. OG jeg har snart ædt mig igennem hele udvalget, KUN for at kunne lave en anmeldelse. Eller noget 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *