10 ting, jeg egentlig helst vil holde for mig selv

IMG_6787

Set alt for mange steder på alt for mange blogs, men ”10 ting I ikke ved om mig”-kategorien er så populær, at jeg ikke er et sekund for fin til at kopiere konceptet, fordi det er sjovt.
Problemet er bare, at jeg ikke aner, hvem der har opfundet ideen og som dermed bør krediteres, men jeg har læst dem hos Emily, Rikke og Christina og anbefaler at I tjekker dem ud også

Så her er de.
10 ting I forhåbentlig ikke vidste om mig og som jeg helst ville holde for mig selv:

1) Jeg elsker doven, lunken Pepsi Max.
Hvor alle andre bliver ekstatiske ved iskold, perlende cola, så er jeg gladere end glad, når den har stået åben 3 dage på et køkkenbord, og er helt flad og lunken. Lyder ulækkert, smager fab!

2) Er jeg ikke det mest tålmodige menneske i verden. Sagt på mest diplomatisk vis.
Jeg kan nærmest få pletter for øjnene, hvis jeg skal forklare eller sige ting, mere end en gang.
Jeg gør det, men når jeg for 4. gang skal bede et voksent menneske ringe til borgmesteren / tage nogle bestemte billeder til et indslag / slukke lyset på badeværelset, så er stemmeføringen noget… anstrengt.
Og ja, i dette lukkede forum er jeg måske kommet til at hvæse “Fordi jeg siger det” en gang eller to. Eller har nappet kameraet og bare lavet billederne selv. Ved et frygteligt uheld, naturligvis. 

3) Har jeg det ualmindeligt stramt med gæster, der betjener sig selv, når de er på besøg.
Altså fx går i køleskabet for at finde noget, de vil have.

4) Lider jeg bestemt ikke af rengøringsvanvid. Også sagt på mest diplomatiske vis.

5) Har jeg sagt pænt ”Nej tak” til at være med i det der Mensa.
Hvilket kommer som en overraskelse for de fleste. Ikke, at jeg har sagt nej, men at jeg er ret godt begavet (Helt ærligt: WTF?!)

6) Er jeg til gengæld voldsomt dårlig til alle former for sport. Altså som i helt ekstremt dårlig. Ejer hverken balance, koordinerings – eller gribeevne, hvorfor jeg altid var og er sidstevalget til alle former for holdsport.Gør eddermame ikke noget godt for selvværdet, hverken som barn eller voksen.

7) Har jeg engang taget fejl af gashåndtaget på en knallert, så jeg, i stedet for at bremse, hamrede for fuld knald ind i en væg og tog hovedspring ud over styret.
Ved den dag i dag ikke, hvad der er værst:
At jeg er så ulogisk eller at jeg er så meget fra provinsen, at det var nødvendigt at tage et knallertkørekort for at kunne komme rundt, derude på landet.

8) Er jeg ret overtroisk, men har – åbenbart - ikke haft helt styr på reglerne.
Gik derfor i årevis systematisk i en kæmpe bue uden om ALLE stilladser i troen på, at det bringer uheld at gå under, indtil min kæreste en dag spurgte, hvad fanden jeg havde gang i med at vade rundt ude midt på vejen.
Det viste sig, at det er stiger, man ikke skal gå under. 

Jeg går dog stadig ikke under et stillads…

9) Må jeg nærmest sidde på hænderne for ikke, at rette folk, der ikke har styr på deres nutids-r og skriver beskeder a la : ”Jeg køre hen til dig nu”.
Nej.
Du kører.
Og det er så ubeskriveligt tarveligt, at have det på den måde, især fordi jeg selv staver ad h… til og ikke kan sætte kommaer, efter jeg brækkede hjernen. Men jeg kan altså ikke have det og kan heller ikke date mænd, der roder rundt i det.

10) Har jeg skrevet til Anton Berg og brokket mig over, at de har reduceret antallet af ”Blommer i Madeira” i æskerne fra 10 til otte. Men prisen er den samme. Tarveligt altså!

På en måde ser det altså endnu værre nu, når det er skrevet ned.
Skal vi ikke sige, at I nu skriver alle Jeres små tåbeligheder også, så jeg ikke er alene på denne her?

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *