Typer, der burde rulles stramt ind i et gulvtæppe

Beklager, men det kan være en idé at komme igen en anden dag. I dag er mandag, med mandag, med mandag på og jeg hader alle. I særdeleshed undertegnede elementer:

Folk, der ikke formår at betale regningen for det arbejde, man lavede for dem, for fucking to år siden! Og som bliver VED med at opfinde krumspring for at undgå det.
Bestilte I en ydelse ? Blev den udført, sat i søen og mere til? Fik I øvrigt en klækkelig rabat?
Godt. Så få dog betalt for den vare, I købte! Pinligt, altså.

Folk, der ikke evner at smide sin bil indenfor de rammer, som en parkeringsplads angiver, uanset om det er på langs eller på tværs, så øsen ender med at optage så meget plads, at tre biler kunne have holdt der, hvis bare de havde parkeret ordentligt. Hvis du ikke kan parkere, så lad være at have bil. I særdeleshed i København.

Såkaldt bankrådgiver, der spærrer ens kort ud af det blå, selvom der absolut ikke er nogen grund til det. Og som derefter går i flyverskjul, er umulig at få fat i og ikke vender tilbage, trods ca. 1000 beskeder.
Hvad har du tænkt dig, fjols? At jeg skal smide hunden på grillen og æde den og blomsterne på altanen?

Underboer, der ikke fatter at ejendommen har et regelsæt, som også gælder for dem. Og at det ikke indebærer, at man spiller lortetechno fra helvede kl. 02, 04 eller 06 og sidder 3 mand og kæderyger på altanen i døgndrift.
Hvor mange gange skal I have det at vide? Bare et slag på tasken?

Damer 60+, der konsekvent overser gældende færdselsregler, både sociale og trafikale og som dermed overser 50 mennesker, der står i kø og bare mænger sig ind allerforrest. Eller behændigt ”glemmer” at trække et nummer hver.evig.eneste.gang.
Fik lyst til at rulle mig selv stramt ind i et gulvtæppe den dag, jeg hørte mig selv sige:
”Sjovt. Nu har du sagt, at du ikke ved, at man skal trække nummer på posthuset, de sidste fire gange, jeg har været her. Jeg kan forsikre dig for, at systemet er på samme måde i morgen. Og om en måned”

The jig is up!

Folk, der ikke svarer tilbage på en besked/forespørgsel/aftale, der allerede er aftalt i en eksisterende samtale.
Den slags kan man glemme, det kender jeg desværre alt for godt, både 2,3 og 4 gange, hvorfor jeg helt konsekvent siger til folk, at hvis jeg ikke får svaret, skal jeg have en reminder. Har som bekendt ekstreme hukommelsesproblemer efter sygdom.

Jeg bliver bare totalt forvirret og også ked af det, fordi man nu uheldigvis på mange kommunikationsplatforme kan se, når beskeder bliver set og læst og hvad gør man så uden selv, at klokke i de sociale færdselsregler? Sender fjerde reminder i antagelsen at det er en forglemmelse eller konkluderer, at det er vink med en vognstang om, at det ikke har interesse? Og hvorfor siger folk så ikke bare ”Nej tak”, hvis det er det, man mener?
Som udgangspunkt går jeg altid ud fra, at det bare er glemsomhed og fyldte indbakker, men kan heller ikke helt ryste følelsen af, at være en needy skolepige, som ingen gider lege med, men som ikke selv har fanget, at det er sådan, det hænger sammen.

Og så skal vi slet ikke få mig startet på forsikringsselskaber, der opfinder sære undtagelser, der ikke eksisterer for at undgå, at betale for dækning, som man faktisk er berettiget til.

Beklager. Men gider ikke være rummelig omkring noget som helst idag. Venter kun på, hvornår jeg kan gå i seng igen.

 

unnamed-80

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

4 thoughts on “Typer, der burde rulles stramt ind i et gulvtæppe

    • Og jeg har kun skrevet halvdelen af de røvsyge ting i indlægget. Du må virkelig heller ikke have det sjovt så. Gå i seng også

  1. Haha, hørt! Jeg synes man på regeringsmæssigt-plan skal beslutte, at lave udekørende træk-nummer-undervisere i landets banko-klubber og aktivitetshjem - gamle mennesker er nemlig, som du siger, heeeeeeeeeelt tabt på gulvet hvad det angår.

    - Anne

    http://www.venterpaavin.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *