En dårlig date fra at blive bitter

C and the City blog

 

Tak for de fine svar på, hvem I egentlig er, der læser med. Jeg skal nok svare enkeltvis og der er altså plads til mange flere svar. Bare fyi 😉
Men i dag er det singlesøndag og jeg lovede vist, at der skulle nogle flere af de horrible dating-historier, jeg får rodet mig ud i, på bordet.
Den er jeg nok nødt til lige at modificere, for jeg er nået dertil, hvor jeg kun er en dårlig date fra at blive bitter.

Det er et freakshow derude og af grunde, jeg simpelthen ikke kan gennemskue, så er jeg nærmest et fluepapir for de crazy typer.
Vi ved alle, at der kun er plads til en, der er behandlingskrævende i et forhold og jeg troede faktisk, at vi også var helt på det rene med, at det er mig.
Det er i hvert fald ikke noget, jeg lægger skjul på og så er der jo også crazy Wilma, der trækker gevaldigt ned.

Er der en regel, der siger, at man skal tage sin andel af de dårlige mænd? For det memo har jeg ikke fået, det er heller ikke en deal, jeg er med på  og jeg troede egentlig også, at jeg havde været igennem dem.
Altså, jeg vidste jo godt, at det var de gode, jeg har været kærester med tidligere og det vidste jeg også mens vi var sammen. Hvilket ikke gør det nemmere nu, vel?
Og har da datet en, der var aldeles ok, men ikke kærestemateriale. Resten er bare det rene slim pickens. 

Jeg tror bare ikke, at jeg var forberedt på, at det var det.
At det fra nu af åbenbart bare skal blive værre og værre.
Så jeg tror simpelthen vi er nødt til at få bragt noget EU-tilskud eller noget udligningspulje på banen, så der kan være en form for bonus, præmie eller bare kompensation, når man får stukket så mange nitter ud i træk.

Er det for meget at bede om bare en smule variation i tingene? Fx. at man møder en, der bare er normal og ikke udstyret med en Fejl 40 på personligheden?

English recap: Singlelife and the Copenhagen dating scene is …. quite a challenge. Meaning that the wrong men picks me - not the other way around 😉 Im possibly one date from bitter. 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *