Her er jeg – hvem er du?

C and the city blog

 

I bliver flere og flere og flere og flere, der læser med herinde og det er jeg simpelthen SÅ glad for. Af hjertet tak!
Også for jeres pæne modtagelse af indlægget om, at internettet larmer alt for meget. Dejligt, at jeg ikke er alene på den.

I er nogle dejlige typer, er I, der er altid en god tone og en super hjælpsomhed.
Som fx når en, er kommet til at junke en hel sæson af The Fall (2 sæson er på Netflix) og er b.e.s.a.t af, at få et helt bestemt Stella Gibson-ish skørt… Ja… Men se den og du vil forstå besættelsen.

Det har gjort mig nysgerrig på, hvem I egentlig er, der læser med (Løgn, løgn, løgn)
Jeg er pissenysgerrig, for nu at være ærlig.

Som udgangspunkt har jeg vel troet, at I var lidt lige som mig:
Kvinde i 30’erne, karrieretyper, med lange arbejdsdage – og uger, uden tid til at læse blogs hver dag (Arghm, rettelse – som jeg var engang. Det er sgu slut nu)

Men måske er I noget helt andet? På barsel, studerende, udlandsdansker?
I en lykkelig kernefamilie? Solo-sild? Nyskilt? Mormor? Pensionist? En mand? (Der er faktisk ret mange mænd herinde. Det er vi nok lige nødt til at tale om. En anden dag)

Så spyt ud. Hvis du har lyst.

Skriv gerne din alder + civilstatus + køn + planer / beskæftigelse i kommentarfeltet. Måske også hvorfor du læser med?
Og man må godt være anonym. Og svare i Facebook-kommentarfeltet.
Så kan man fx svare “Mand, 60 år, bygningskonstruktør. Drømmer om at blive skibums i Frankrig”. Eller hvad man nu er.
Ledige mænd i lønramme 75 må gerne bare sende en mail direkte 😉

Glæder mig til at lære Jer bedre at kende!
(Læs: I får ikke flere indlæg før I har svaret 😉 Ha ha ! )

 

English recap: I’m the very curious type. So, who are you, dear reader? Single? In a family? Living abroad? On maternity leave? A man? 
I would really appreciate if you would write your age, gender & what you do for a living in the comments below. Looking forward to get to know you a little better. Thanks! 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

43 thoughts on “Her er jeg – hvem er du?

 1. 27årig kvinde, der bor sammen med kæresten, er sygemeldt og har efterhånden hverken drømme eller planer længere, bare et håb om at blive i stand til at fungere. Puha. Andre spørgsmål giver gladere svar! 😉 Jeg læser med, fordi jeg synes du har et dejligt ukompliceret syn på livet, og du er sjov, men ikke bange for at dele de mindre sjove sider af livet.

  • Tak for at du tager dig tid og bruger energi på at svare, Rikke.
   Og man kan jo også sige, at med de ærlige svar får man indlæg fremover, som man måske kan bruge til noget, hvem ved? 😉
   Ind i mellem kan det hjælpe at give slip på tanken om, at man skal have planer. Eller være et bestemt sted. Det kan give noget luft til at man opdager, at man kan få noget andet godt. Ikke nødvendigvis det man ønskede, planlagde eller drømte om, men noget andet, der også er godt. Som kan give noget glæde. Har jeg lige fundet ud af 😉 🙂
   Klem til dig

 2. 42- årig kvinde, kone, mor, “gogge”, cancer-survivor. Humoristisk, sarkastisk, hudløst ærlig, kærlig, bekymret, bange, højtråbende, argumenterende ildsjæl. Læser med fordi jeg ser egenskaber jeg ka’ li’ og fordi dit singleliv er så skønt ( for det meste) og så anderledes end mit familie- liv.

  • Hurra for at være survivor!
   Tusind tak for dine søde ord, at du læser med og tog dig tid til at svare. Means the world <3

 3. 39 og snart big 40… I h.a.t.e.it! Bor alene på 8. år med min søn som er 10,5. Har ingen kæreste og tvivler på ham jeg vil have findes (?) Arbejder fuldtid i det offentlige uddannelsessystem, men på ingen måde karrierekvinde – da jeg også vil have tid til sønnen og hans fodbold. Jeg læser med her fordi jeg synes du skriver nogen fede indlæg på en god og ofte humoristisk måde.. kan godt li’ det ikke handler om børn, men at du (tit) lever det liv jeg savner indimellem..
  Din blog er en af dem jeg oftest klikker ind på og som jeg har lyst til at følge med i – thumbs up for den og keep up the good stuff.

  • Me too! Den alder passer overhovedet ikke til mig! Og nok heller ikke til dig. Fedt du er glad for, at det ikke handler om børn! (Når man nu får det indtryk fra mommyblogsne med 100.000 læsere, at det er det, folk vil have 😉 )
   Ville ønske jeg havde “kendt” dig, da jeg boede i Odense. Så var jeg nok ikke flyttet

 4. 41, samboende med kæreste, men ingen børn, bor også i Kbh. Universitetsbaggrund, men desværre pt. arbejdssøgende. Har selv haft skøn og lettere crazy sort-hvid-brun Cocker Spaniel, og jeg tror, at jeg indledningsvist fandt din blog, fordi Wilma er hundeven med Dexter fra The City Girl 😀 Jeg læser med, fordi du har selv-ironi i lange baner og er god til at piske en stemning op – eller ned – efter behov.

  • Hæhæ. Piske en stemning op eller ned. Sjovt! 🙂
   Åh ja, vi skal måske danne foreningen af skøre hundeejere? Du må gerne låne Wilma, hvis du vil piske en stemning op eller ned efter behov 😉
   Tak for dit svar <3

 5. Jeg hedder Rikke. Jeg er også de evige 29 (læs 42), fraskilt, bor med mine 2 piger på 11 & 14 år. Jeg har arbejdet deltid 30 timer de sidste 12 år, og nyder at nå hjem til børn og veninder. Jeg er ikke karriere typen, jeg elsker mit arbejde som teknisk assistent, på en lille audio/tv virksomhed i Struer 😉 men jeg syntes også at fritiden er vigtig.
  Jeg læser med, da jeg syntes at du bare skriver lige ud af landevejen.

  • Ihhh, jeg er vild med at du bor i Struer! Anede ikke, at jeg havde læsere i … Æhm. Kategoriserer vi Struer som Nordjylland eller nordvestjylland? Eller bare Vestjylland? Hælder umiddelbart til nordvest, men ved også at i de egne skal man ikke skyde forkert, så heller spørge 🙂
   Og din prioritering lyder god! Fritiden er livet. Arbejdet bare en del af vejen til at kunne nyde den bedre.

 6. Jeg hedder Lene, er 42 år med mand og 1 datter på 4år. Arbejder som miljø og kvalitetschef indenfor betonbranchen, drømmer om at få alene tid sammen med min mand? og sammen med mig selv! Læser din blog fordi den er så umiddelbar og nede på jorden, og du minder mig om mig selv før jeg fik mand og barn ( og blev mega kedelig på et mormor niveau?)

  • Ha ha kedelig på mormor-niveau… Det lyder præcis som mig egentlig (Her på dag 4. på sofaen)
   Jeg anbefaler iøvrigt en overnatning hjemmefra. Bare dig og mand. Alternativt bare dig selv. Det er utroligt så opladet man kan blive bare af en nat hjemmefra med roomservice og Netflix ad libitum 😉

 7. Single kvinde på 33 som er udstationeret – noget med for meget arbejde, for meget kaffe, for mange drinks og dertilhørende for mange cigaretter! Har netop sat slut dato på min kontrakt for at gøre hvad jeg drømmer om… at backpacke kloden tynd. Faldt over bloggen ved en tilfældighed men blev hængende pga den skønne skrivestil og tilpas mængde ironi – keep that going.

  • Hvor???? Og med hvad? Læs: Er det noget, jeg kan overtage? For det du gør, er det, jeg drømmer om. (Igen)
   Tak for din kommentar. Og de pæne ord. Er VILD med at have en udlandsdansker med ombord. 😀

 8. Endnu en udlandsdansker melder sig ombord 😀 Hele vejen fra Grønland, haha. Selvom det er meget dansk, er det da også lidt udenlandsk. Det tager i hvert fald lang tid at flyve hjem til DK 🙂 Jeg er 29 år (ja, faktisk 29 år – ikke “snyder-29-år”, haha), gift, ingen børn, ingen planer om børn. Følger med fordi du får mig til at grine, og det er sådan set det vigtigste. Jeg er ret ny læser af din blog, men kan simpelthen ikke huske hvordan jeg dog faldt over den.

 9. Jeg faldt tilfældigt over din blog for et par dage siden, og kunne genkende så mange ting fra mit eget liv, at jeg måtte læse alt fra start til slut på en nat:) Jeg er selv 36, single og har været bosat på Vesterbro de sidste ti år. Oprindeligt er jeg fra Odense, men på trods af kærlighed til byen, så kunne jeg tilsidst ikke længere trække vejret. Byen blev for lille og jeg råbte for højt:) Kan dog stadig blive helt nostalgisk ved tanken om alle de nætter jeg har danset rundt i glasskår på Boogies til tonerne af Depeche Mode. Ha!
  Du skriver blændende i et humoristisk og levende sprog, det er en fornøjelse at læse med. Fortsæt endelig.
  Kh S.

  • Tak <3 og velkommen!
   Tror du, at du råbte for højt? jeg tror det ikke. Og det er kommet flere som dig til byen siden (Kan jeg hilse at sige 🙂 ) Jeg savner også byen, virkelig, og overvejer at rykke tilbage. Faktisk....
   Ellers må vi tage en Boogie -reunion en dag. I kbh. Med Depeche Mode og måske knap så mange glasskår 🙂

 10. Karrierekvinde – 44 år – mor til 3 sønner 3, 8 og 10 år – er allermest til fester, fashion, venner, god mad og rejser! Drømmer om udstationering til “emerging markets” f.eks Brasillien – men det vil min mand desværre ikke :o(
  Faldt tilfældigt over din blog – og bliver hængende! Du er skøn!

  • Du lyder fileme også skøn!
   Den der mand – han må da lige tage sig sammen. Hvem vil ikke gerne med til udlandet? Ellers vil jeg!
   Tak ford du læser med!

 11. 35 år, mor til dreng på 2, tidliger rytter sammen med dig, hvor vi vandt Dan Rosett Cup for hold sammen!
  Fantastisk, sjov og ærlig blog du skriver! Elsker at følge med.

  • Guuuuuuud!
   Det havde jeg sgu da glemt… Hvor sjovt ! Og ja, vi var seje 🙂
   Velkommen og tak fordi du læse med!

 12. Pingback: Ting, man(d) ikke skal sige #3 | C & the City

 13. Rikke, 40 år og pt jobsøgende efter en lang sygdomsperiode med depression. Har rigtig gode dage og knap så gode dage, men tror stærkt på, at det hele nok skal lykkedes. Mor til 2 og gift, og bor i villa med Volvo og 2 katte. Er vild med din skarpe tunge, og dine hudærlige indlæg om netop depression.

 14. Jeg kan efterhånden ikke huske, hvor jeg faldt over din blog….men er vild med din ærlige, præcise og pissemorsomme stil! Synes du minder meget om mig selv, tror jeg ;))
  Jeg er 48 år, skilt for 2 år siden efter 122 års ægteskab ( eller sådan føles det i hvert fald – hæhæ) Føler livet åbner sig mere og mere, både indad og udad, som tiden går.
  Er sygeplejerske med en voldsom hang til at redde liv, voldsomt forlystelsessyg og samtidig en sukker efter fred og ro. Bor lidt uden for Roskilde, og har to drenge på 12 og 15.

  • Tusind tak.
   Ja, ind i mellem skal det gøre ondt og SÅ bliver det godt.
   Det med at være forlystelsessyg og trænge til ro kender jeg SÅ godt. 😉 Lidt sjov kombi egentlig.

 15. 33, bor på Nørrerbro med border collien Molly, arbejder som afdelingsleder, civilstatus: bare mig selv.
  Læser med fordi det er så skarpt og godt og vittigt skrevet. Og faldt over dig via andre blogs. Hvilke husker jeg ikke.

 16. Kvinde, 28 år, gift, mor til 2 piger (4 år og 2 måneder).
  Jeg studerer under min “barsel”, for at udskifte detail ud med kontornusseri. Mangler at have fundet min plads i karriere verden.
  (Da mine teenage år og start 20 var berørt af depression “resultatet af en crappy barndom”)

  Ny herinde, men har formået at læse helt tilbage fra starten og er HOOKED ?

  Tak fordi du deler ud af dit liv!

  • Tak fordi du læser med! Og velkommen <3
   Oh well, jeg har heller ikke fundet pladsen i karriereverdenen endnu. Jeg arbejdede bare så meget, og overhørte alt, at det først var i slut 30'erne sammenbruddet kom, som resultat af crappy barndom. Og at jeg tog den helt forkerte uddannelse. Mon ikke, der er plads til os alligevel? Jeg tror det 🙂

 17. Nå men så vil jeg da være første mand på tråden.
  46, strisser mm, single, planer om at redde verden…gentagende gange, den trænger.
  Faldt over din blog…Ting man(d) ikke skal sige..føljetonen. God spas og altid interessant at se livet fra lidt forskellige perspektiver.

  • Hvis du også er til champagne og rejser en masse, så må du nok anse dig selv for at være taget af singlemarkedet 😉
   Nej, pjat.
   Tak fordi du læser med og velkommen!
   Også for modet i at melde dig selv i tråden.
   Jeg ved, at der er rigtig mange mænd, der læser med, men de har åbenbart ikke haft lyst til at give sig selv til kende, så point for det! 🙂

   • Drikker en stabil whiskey sour både i dk og udenlands, champagnen kun ved festlige lejligheder…det må så være når der ikke er skudår.:-)

    Du har gode ærlige holdninger og skriver godt, bliv ved med det tak.

    • En strisser-classic, som man kalder det 🙂
     Det kan jo være, at du ikke har fået noget ordentligt champagne, sådan er det oftest. 😉
     Og tak. Jeg gør mit bedste.

 18. Jamen så lad os konfirmere det, vi tage februar fri bliver gift og holder bryllupsrejse i en måned:-)
  Fri champagne naturligvis.

  Du skriver godt og ærligt, bliv ved med det…tak.

 19. Pingback: Hvad du ønsker, skal du få | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *