5 ting, jeg glæder mig til i august

I virkeligheden kan jeg nærmest bare genbruge listen fra juli, for der var ikke en eneste af tingene, der blev udført som planlagt.
Jo, fik spist alt for få kirsebær, men ikke set meget Tour og slet ikke i liveudgaven fra Paris, for jeg kom slet ikke afsted. Kom til gengæld til skade i nærmest episk cava-ulykke, som jeg stadig er for flov til at fortælle om…

Mod nye sejre, som man siger, og dermed små gode ting, der skal ske i august.

Glæder mig eventyrlig meget til at se forpremieren på den nye sæson af Homeland, der optages i Berlin pt. og vises om et par måneder. At det også involverer en picnic hos den amerikanske ambassadør er i dén grad icing on the cake, når man nu er stur stur fan af både ham og serien.

Det er en del af Copenhagen TV-Festival og ja, gu er det megameget ananas i egen juice, at flashe det, men jeg har så meget optur over det, og kommer så sjældent ud, at I lige må bære over med mig på denne her.

 

C and the city blog

 

Skal også en tur til mit fine Odense og mødes med en veninde eller to, og da de ture også tidligere er blevet aflyst af uheld, så er det noget, jeg virkelig ser frem til.

 

11825814_1015680351784572_3186362476269953313_n

Photocredit: BarVin

 

Det er endelig lykkedes mig at score et bord på BarVin, der i august har rykket restauranten ud under Knippelsbro.
Tænker det må være helt magisk at sidde dernede under broen om aftenen, især hvis vejret er godt. Og det bliver det naturligvis!

Der er også en lille sommerfest på programmet, som jeg ikke rigtig ved om jeg tør tage med til. Sidst, jeg var festlig med nogenlunde samme klientel, skete det her og jeg er ikke sikker på, at jeg tør vise mig i den crowd lige foreløbig…

Og så gad jeg vildt godt lokke nogen med i drive-in bio. Når Grease er ultimativ yndlingsfilm, så er det et must, at prøve at sidde en hel rad og række af biler og se film udendørs. Uden at blive generet af sidemanden, forhåbentlig! 😉

Vil du ikke fortælle, hvad du går og glæder dig til her i august?

 

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

4 thoughts on “5 ting, jeg glæder mig til i august

  1. Eej, hvor total fint med drive in bio! Jeg vil også spise popcorn på ladet af en bil, i solnedgangens skær sgu 😀

    -Anne
    http://www.venterpaavin.blogspot.com

  2. Pingback: Guide: 3 geniale og næsten gratis i Paris | C & the City

  3. Pingback: Lille lykke #Ambassadøren fra Amerika | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *