5 lækre lørdagslinks

Det er så herligt at falde over nye blogs, der inspirerer på enten den ene eller den anden måde og i øjeblikket hælder jeg primært til udenlandske.
Jeg synes, vi danskere går ret ens klædt, det gælder også mig selv, og så er det rart at se andre, der afviger fra ”Uniformen”; Sneakers, jeans/nederdel/læderjakke & dyr taske.Clochet-streetstyle-vintage-levis501-crochet-top-fedora-straw-hat-3

 

Clochet
Spansk pige, der afviger ret meget fra min egen stil. Hun kører boho, print, kjoler og meget varierede looks og mestrer virkelig at kombinere highstreet med de dyre mærker. Og har altid vildt pæne billeder.

 

b82ee496556d1a5b0080d1f1b2861c37

 

Comeovertothedarksidewehavecandy

Her er vi så på min hjemmebane: Sort, sort, sort, sort. I love it.
Plus virkelig høje hæle, helst Isabel Marant og dyre tasker. Hvis jeg kunne klemme mig ned i det, ville jeg stjæle hele lortet og min indre proletar bliver helt glad, når jeg opdager at vi har nogle af de samme ting.
Cindy deler også interiørbilleder af sit lige så pæne og gennemførte grafiske sort/hvide hjem.

 

150518MBAnine-BingPRShowroom757-1024x684

 

Anine Bing

Hende har man lyst til at printe et billede ud af, gå ned til plastickirugen og sige ”Sådan her, tak”.
Man fatter ikke at hun har to børn OG er så pæn uden makeup. Indimellem er der lige rigeligt af ”Se mine pæne børn og mit fab liv i LaLa-land”, men damen har unægtelig god stil.

 

11401213_396869403837772_8053545266154306758_n

 

HelseMathilde

Lad dig ikke skræmme af ordet ”Helse”. Der er meget mere end det, selvom træning og mad fylder en del, på en inspirerende måde.

Jeg er vild med hendes ærlighed, også omkring de svære ting som tab, sorg, kærestesorg osv. Ting, jeg selv kender alt for godt og har til helt op over ørerne. Med andre ord, så er det fedt med en, der heller ikke gemmer det væk - og så kan man sgu kun elske en pige, der bruger hashtagget #ManKanIkkeStolePåEnPigeMedEnLilleRøv og som er SÅ smuk efter en gang crossfit.

 

IMG_1047-e1402302941853-1024x1024

 

Emil Thorup

Ham har jeg tidligere haft i kategorien ”Medie blålys. Kan han egentlig en skid, udover at spille smart?” Så begyndte jeg at følge ham på Instagram, og fandt ud af, at han har en blog og er slet ikke for fin til at indrømme, at der ikke er skyggen af blålys over ham.

Han har et indretningstalent ud over det sædvanlige, mega god stil, har sgu tegnet sit eget sommerhus, der er pissefedt OG er sprunget ud med sit eget møbelfirma, Handwerk.
Den slags kommer man ikke til, hvis ikke man kan sit shit – og det kan han.
Varmeste anbefalinger herfra!

Hvem har I på listen, som jeg absolut må kende ?

 

English recap: Some of my current favorite blogs. I adore their style, talent, honesty and amazing photos and give my highest recommendations. All photocredits belong to the bloggers.

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *