Så let smugler du mere med i håndbagagen

Om lidt skal jeg til Pariiiiiis og hvor det overhovedet ikke kan bringe mit pis i kog, at jeg skal afsted alene, så kan det i dén grad give mig nervøse trækninger, at jeg skal forsøge mig med kun, at rejse med håndbagage.
Ja. Latterligt, I know.

Det er hverken på grund af begrænsningen i tøj (Løgn) eller sko (Løgn, løgn, løgn), men på grund af dullegrej og de latterlige restriktioner på alt, hvad der anses som væske.

10399070_17733417972_8354_n

De fleste lever i den fejlagtige antagelse, at mit hår er sådan noget, der bare passer sig selv og det kan ikke være længere fra sandheden.
Det skide garn kræver ustyrligt mange produkter og suger dem i øvrigt til sig hurtigere end jeg kan bunde en flaske champagne for bare, at se nogenlunde ud.

Så med erindringen om hvordan franske sikkerhedsfolk har det med at opfatte min hårvoks som plastisk sprængstof, har jeg lagt mig i selen og udtænkt den snedigste plan, synes jeg selv:

Tricket er simpelthen at have mindst muligt af det, der anses som væske og som derfor skal proppes ned i lillebitte, dum pose.
Derfor går man på lageret, (Som du jo naturligvis har opbygget, ikke?) og finder testerne på det, man ikke bruger særlig meget af.
Selvom rejsestørrelser er små, så fylder de stadig for meget, når der max må være 1 liter samlet, så her er 3 trin til at minimere indholdet.

1) Alle de små prøver her rummer øjencreme, shampoo, eksfoliering, håndcreme, foundation, hårkur, ansigtsmaske, toner og en dagcreme. Voila, fylder jo simpelthen ikke en skid og bliver brugt undervejs, så optager ikke plads på hjemvejen.

C and the city blog travelblogger

2) Her omkonverterer du væske til IKKE at være væske – med luftfartsøjne.
Lipgloss og andet i den dur, erstatter du med en farvet læbepromade med solfaktor, fx fra Korres.
Den flydende deo erstatter du med en stick. Eller bruger denne snedige nye opfindelse fra Perspirex, der stopper svedproduktionen, så du helt kan undvære deo i 4-5 dage.
Smør på ren, nyvasket hud om aftenen og færdig. Og det virker faktisk. Jeg har testet under de mest ekstreme forhold, jeg kan udsættes for, nemlig blodprøvetagning og det eneste sted, hvor tøjet ikke var gennemblødt, var under armene… (Lækkert. Jeg ved det)
Foundation, mineralpudder mv. erstattes med en fast pudder, der i øvrigt har solfaktor 50. Plus blotting paper, der opsuger hudfedt, til at holde huden mat.

En ”alt i en”-palette som fx denne fra Jane Iredale er bronzer, øjenskygge, rouge og highlighter i et produkt og en Konjac svamp til hudrens.

3) Så er der rimelig plads til alle de vigtige ting i rejse – og alm. størrelser:
Serum til dag og nat, creme, solcreme, grundrens, hårpudder, tørshampoo, tekstur, voks, hårspray, mascara, hårkur, tandpasta, linsevæske, parfume, makeup, lavendelolie (meget vigtigt for at sove ordentligt) osv.

C and the city blog travelblogger

Så køber jeg en bodyshampoo-dims dernede. Og solcreme, fordi jeg kan få min yndlings fra La Roche Posay i faktor 50, der er superlet, ikke tilstopper og MED BB-cremeeffekt (Den fås også uden)
Det kan endda være, jeg flotter mig og smider en tandbørste med i tasken også.

Hold kæft, hvor er jeg smart! (Synes jeg selv)

C and the city blog travelblogger rejseblog

Bortset fra, at jeg ikke aner, hvordan jeg skal få alt det fine franske dullegrej, jeg skal købe dernede med hjem…

NB: Lige nu er der 25 % rabat på alle solprodukter hos Escentual med koden SUN25, blandt andet nogle af dem, jeg har vist på billederne.
Anbefaler derudover varmest Eucerin faktor 50 med BB-creme effekt, Caudalie også faktor 50 med anti-aging og så synes jeg, du skal give manden i dit liv denne fra La Roche Posay, der er let, ikke fedter og har matterende effekt, der er godt til mandehud og blanke isser i varmen (Du kan også bruge den selv, men nu var jeg lige flink)
Fælles for dem er, at de er virkelig gode, også til sart hud, og dem, der får soleksem, plus ualmindeligt fornuftige i pris. Gider simpelthen ikke solcremer, hvor det koster 115 kr, bare at dække næsen 😉

Har I nogle gode tips i den retning? Enten til bagage eller Paris?

English recap: In a little while I’m off to Paris, only traveling with hand luggage. For the first time ever! This is how Im planning to deal with the problem: Lots of testers, items that don’t count as fluid and travel sizes

Indeholder en kæmpe røvfuld affiliate links

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

One thought on “Så let smugler du mere med i håndbagagen

  1. Pingback: Når man opdager, at den tilladte håndbagage vægt er halveret 12 timer før take-off | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *