Ting, man ikke skal sige til en mand

Miranda-Hobbes-Best-Sex-City-Moments

Det er ikke kun mændene, der dummer sig udi datingen.
Det er i allerhøjeste grad også damerne, eller rettere, denne dame.

Jeg er helt med på, at der er virkelig mange ting, man ikke skal sige til mænd, lidt har man da lært af fx dette episke afsnit af Sex & the City, hvor Miranda gør sig udi dirty talk og bliver straffet for det, noget så grundigt.
Jeg kommer oftest galt afsted, når jeg forsøger at sige noget pænt eller kækt, men det så kommer helt forkert ud – eller bare lød bedre inde i mit hoved som fx:

”Kan du ikke bare tale noget mindre og kysse noget mere?”
Hey! Det var altså ment som et kompliment.

 ”Ih, hvor er jeg glad for at jeg mødte dig. Er du KLAR over al den dårlige sex, jeg har stået model til indtil nu”
Så fik man udråbt sig selv til en mega-slut. Hvilket jeg altså overhovedet ikke er. Heller ikke dette blev opfattet som en kompliment, sådan rigtigt.

”Jamen, den er da… Nuttet”
Ja. DEN.

Jeg finder selv ud.

Please, sig lige, at det ikke kun er mig, der opfører mig som en komplet retarderet?! Slå Jer endelig løs i kommentarfeltet, så jeg ikke er alene om tåbelighederne, der iøvrigt ikke kun går ud over dates.

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

2 thoughts on “Ting, man ikke skal sige til en mand

 1. Mig og min kæreste igår:

  “Dit skæg har bare gode-længden lige nu”

  “Tak.. Men.. Gode-længden?”

  “Ja, der hvor det gør mellemondt, på den gode måde.”

  “…”

  Pædagogisk stemme: “Du kender det da godt. Den gode længde du ved. Når skæg det kradser lidt - det bliver man glad af helt ind i sjælen, også selvom det gør lidt ondt i ens kinder.. Men man synes det er mandet, når det sker”

  “Ehm. Nej, det kender jeg ikke lige… Men ehm, fedt.”

  “Ja… Altså du får det altid, når du er doven og ikke er barbere og klippet i sådan 1,5 uge. Du ved, når dine tindinger sådan rigtig kan ses igen!”

  “Tak Anne”

  😀 😀 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *