Bedst på budget: Juni

En runde bedst på budget, der egner sig lige godt til slunkne portemonnaies som til kufferter, der snart skal på ferie.

mario Bedesscu C& the city blog christina melchiors

 

Hvis jeg kunne, så ville jeg marinere hele 39-årigt korpus i Cellufirm Drops fra Mario Badescu.
Den kan simpelthen ikke anbefales nok!
Helt og aldeles fabelagtig til tør hud, fedter ikke det mindste og endda mægtig drøj, også hjemme hos mig, der er storbruger af fugtserum. Og så er den i en lille flaske, så den snildt går i håndbagagen på flyet. 365 kr.
(I øvrigt er det mere held end forstand, at jeg faldt over den, for den er faktisk købt ved et fejlklik, men den er here to stay. Også velegnet til manden i dit liv!)

Det samme gælder fugtmasken Wild Rose Sleeping Facial fra Korres, der lige er kommet til Danmark. Perfekt til magelige typer for man sover med den om natten og vågner op med den vildeste hud. Den kan altså noget, den her. Man får lige en gang photoshop i nattens løb. 

Eneste minus er, at det er ret kraftigt parfumeret og jeg har det lidt stramt med at sove i en hørm af rose og græsk rengøringsmiddel. Andre vil sikkert elske det.
Fås i Magasin i en rejsevenlig størrelse til 99 kr og i fuld størrelse

Selvbruner er svær at komme uden om, både når man gerne vil beskytte huden mod al for meget sol, og stadig have en farve, der er lidt brunere end indersiden af en kummefryser.
La Roche Possay er nem at fordele uden tigerstriber, billig og lugter ikke af selvdød gnu som mange andre selvbrunere gør.
Indtil første juli er den endda på tilbud med 30 rabat dvs. 110 kr hos Escentual. Fås også på apotektet.

Matas Fod og hælkur giver sommerklare poter i en ruf. Det høje indhold af carbamid sender hård hud på flugt og gir virkelig pæne fødder. Til 59 kr. bliver det ikke bedre.

Goldies Leave-in conditioner er et Ebay-kup til strandhår, der skal plejes og nemt redes ud. Dufter af ferie på flaske dvs. ret meget af kokos og er virkelig god. Gir masser af fugt og pleje uden, at håret klasker og i en rejsevenlig størrelse. 125 kr.
De er jævnligt udsolgt på ebay, så jeg har indsat et link, hvor de også er på lager.

 

English recap: Best on budget this june. Cellufirm Drops are a must have for moisture, Korres facial sleep mask is like waking up after being photoshopped, La Roche Posay gives you a great (fake) tan and Goldies conditioner is like summer in a bottle 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *