Travel tuesday: Verdens nemmeste og billigste trick

Faktisk er det et helt gratis tip og en sikker metode til, at ankomme på sin destination uden at ligne en gammel, indtørret rosin i ansigtet. Og hjem igen faktisk.

Hvis du rejser med fly, så runder du lige det toldfrie departement, inden du går ombord.

(Her antager jeg lige, at du ikke er en af dem, der, lige som mig, hænger ud i området, i timevis. Hver.Evig.Eneste.Gang.
Og kommer ud derfra med for 2500 kr. blandet, selvom det overhovedet ikke er billigt. Hver.Evig.Eneste.Gang. Det er en del af turen. Let it go)

 

C & the city blog Christina Melchiors travel travelblogger

Sagen er, at der er flere tusind hylde-meter fyldt med lækre ting og sager, som man gerne må prøve. Og det kan man jo lige så godt bruge fornuftigt.
Nap en vattot og prøv først en af de populære rensevand Eau Micellaire, fx fra Lancome, Clarins,  L’Oreal eller Ren. Vælg en af de milde og skånsomme, der ikke udtørrer. Det tager flyet sig så rigeligt af.
Rense, rense, rense rundt i fjæset og hvis du er rigtig flittigt, så pifter du lige en facemist på hereafter for at tanke op på fugten. Rudolph Care er ret genial til det.

Derefter finder du en fugtmaske.
En af dem, der har det helt specifikke formål, at give max. fugt til fundamentet fx Clinique, Dermalogica eller Origins og så kører du et ordentligt lag på. Ikke noget fedtspilleri, bare et ordentligt lag og så er du klar til at gå ombord og ankomme med virkelig pænt ansigt, der er klar til de ændrede fugt – og varmeforhold, der oftest er på et feriested.

Tip 1:
For en god ordens skyld vil jeg godt lige anbefale, at du vælger en maske, der er klar og IKKE grøn, hvid, blå eller orange, som nogle er, medmindre du virkelig gerne vil have at folk stirrer…

Tip 2:
Tricket kan selvfølgelig også bruges på bilferier, hvor nogen altid har det med at insistere på, at køre med aircon for fuld hammer hele vejen. Her skal du bare selv stå for dullegrejet.
Jeg anbefaler Pudderdåsernes Alt i 1-rens, fugtspray fra Rudolph Care eller Dermalogica, fås i rejsestørrelser og Dermalogica eller Origins fugtmaske.
Igen: LAD VÆRE med at komme ind med mintgrøn ansigtsmaske på tysk tankstation midt om natten. Det er ret omfattende at forsøge at forklare, at man ikke kommer for at røve dem… (ARGHM!)

Tip 3:
Ovenstående kan også bruges af mænd. Jeres hud har lige så godt af det som kvinders og hvis du er snu, så få din bedre kvindelige halvdel til at stå for ud – og påførslen.
Jeg har endnu ikke mødt en, der ikke synes, at det er top-nice at blive duttet lidt på i ansigtet.
Men det kan selvfølgelig være, at jeg kender de helt forkerte mænd…

Sky Iceland laver også nogle helt skønne masker til øjnene og ansigtet - men dem synes jeg, du skal nøjes med at bruge derhjemme:

unnamed-47

 

English recap: One of my best tips for traveling is to visit the tax-free shop before takeoff and try some of the moisture masks. Apply a great layer and enjoy that you arrive with well hydrated skin for free.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *