Lille lykke #12

Opsamlingsheat af nogle af de fineste ting fra sidste uge, der sluttede med en herlig fridag om mandagen, hvor pinsesolen fik danset for fuld skrue, da den var på vej i seng:

 

 

C and the City blog

 

Sommerfest hos Nordisk Film, der, traditionen tro, havde inviteret de 1600 nærmeste kolleger i TV-branchen - incl. denne glade gris:

C and the city blog

 

Fik kombineret frisør og veninde-tid ved at få besøg i salonen af min skønne veninde og hendes lille datter – og de havde endda en gave med til mig! Win!

 

C & the City blog

 

Det var en virkelig tiltrængt humørbooster, da jeg den dag var på dag 2 af juicedetox, UDEN kaffe og var rimelig gnaven i det. Jeg var lige præcis lige så sur som jeg ser ud på billedet, havde sovet to timer og måtte ikke få kaffe. You do the math!

 

C and the city blog copenhagen juice detox

 

Men jeg gennemførte. Uden at snyde! Og uden at slå nogen ihjel. Også værd at bemærke. I særdeleshed, da hund og fugl valgte at splitte min lejlighed i atomer.
(Og har junket kaffe i litervis intravenøst siden)

 

English recap: Small joyful things from the past week: A beautyful sunset seen from my balcony, a great party with 1600 other TV-journalists, went to the hairdresser with a good friend of mine and survived a juice detox - without killing anyone 😉

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *