Lille lykke #11

Kom simpelthen til at holde helligdag i går, det kan jo ske.
Og hvis der er noget, jeg er fan af, så er det de officielle fridage.
Hermed er der highfive, props og total optur til:

C and the city blog

 

Pæne bryn fra BrowWow.
Har tidligere tænkt, at det var noget for bydamer med for meget tid og alt for mange penge, at gå til bryn-stylist. Altså, hvor svært at det være, at rette og lige farve de par hår selv…
Oh well.
En del, viser det sig. Som med alt andet, gør det altså en forskel at være i professionelle hænder. Jeg er totalt solgt! Og de søde damer hos BrowWow ved virkelig hvad de laver. En ny afhængighed er skabt!

IMG_5761

Fiskekasse fra SkagenFood – jo kvalificerer bestemt som lille lykke. Hvis det ikke var for dem, fik jeg aldrig mad.
Anbefaler på det varmeste deres ”Fisk til ovnen”. En frisk fiskeret som bare skal have 20 minutter i ovnen og så er der dinner. Perfekt til stresshjerner, barselsramte og travle typer, vil have sund, nem mad.

Kaffe, krammere og god snak med Yndlingsmennesket.

greys_anatomy

Rare typer, der lige fikser alle de afsnit af Greys Anatomy, jeg ikke har fået set. Tak! (Shhh, It’s my thing. Let it go)

Over – og underboer, der begge var væk på Pinseferie. Incl. Idiot-teenager. Oh, en velsignet ro! Det er altså stærkt, stærkt undervurderet, hvor fedt det er, at slippe for andre menneskers larm. Ikke så godt som den 5-stjernede Mallorca-tur, jeg skulle have været på, men næsten!!!

C and the city blog

Min skøre, skøre, fine, plettede hundeven, der tager det helt bogstaveligt, når man siger: ”Du må få træet med hjem, hvis du kan slæbe det i land”.
Note til selv: Hunde forstår ikke ironi 😉

 

English recap: Some of the small things, that have made my life greater in the past week: Getting a brow treatment, fresh fish delivered on my doorstep, hanging out with one of my best friends, relaxing during the bank holiday - and of course, my crazy dog

 

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *