Ting, jeg virkelig godt kunne undvære

 

Naboer, der i dén grad er up & about kl. 7 om morgenen.
Her tror en, at man, helt stille og roligt, kan cykle en gigantisk brandert hjem på den aldeles ubemærkede måde og triller i stedet direkte ind i et inferno af tøjophængende, børnelegende, hundeluftende naboer.
Det eneste gode, der er at sige om den sag er, at jeg ramte indkørslen nogenlunde lige og at jeg ikke brækkede mig i naboens blomsterkumme.

”Set for nylig”-listen på Netflix.
Især ikke, når man har lavet et ret grundigt forarbejde inden, at man skulle se og anmelde 50 Shades of Grey…
Plus regibemærkningen: ”Hvad har du egentlig lavet?” akkompagneret af øjenbryn siddende helt omme i nakken. Det hedder research, honey!

At blive kaldt henholdsvis ”Teenager” og ”Bridget Jones” i samme uge. Især ikke når teenage-kommentaren kommer fra en på f*cking 27!

Sports-BH, der i dagens anledning er den, der lynes sammen foran, strejker og springer op midt under løbetur, længest væk på ruten. Det er altså sin sag, at få sagerne lynet inde og sammen igen midt på Amager Strand.
Diskret kan man i hvert fald ikke kalde det.

At have glemt, at jeg ikke længere bor i hus og derfor ikke bare lige kan smutte ud med skraldeposen/hundesnoren/løbeskoene. Naboer ser virkelig underligt på en, når man står i sin opgang i underhylere. For ikke at tale om deres kærester!

Twitter-sex.
Ja, det findes. Og det burde det ikke.

Mænd, der kammer helt over i anledning af bøf & BJ-dag.
I kan lige tage den med jeres koner i stedet, ikke? I’m not that kind of girl!

At alle mine uheld indeholder et element af nøgenhed. Er det straffen for at være verdens mest blufærdige menneske?!

 

English recap: Some of my small accidents that I really don’t need. Like a sports bra that pops open in the middle of my run, people calling me a teenager, Twitter-sex and the recently watched-list on Netflix when I’ve researched a lot of movies before my review of 50 Shades… 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *