Lille lykke #10

Bare tæer i stilletter, sol på næsen, fregner, solrøde kinder, kaffedate i solen, et par mægtig spændende møder og en mooviedate på den gammeldags måde er noget af det, der gjorde sidste uge skøn – og at jeg fik ordnet et shitload af hængepartier af den kedelige, men meget vigtige slags, der har hobet sig op i månedsvis (Løgn. Årevis), fordi det har været fuldstændig uoverskueligt for brækket hjerne at give sig i kast med.
En af de virkelig kedelige konsekvenser af stress og depression samtidig, for det er pænt stressende i sig selv, ikke at kunne ordne forsikrings -arbejdsskade - ankesags-ting og andet i den dur, som at klage over mit latterlige ejendomsselskab, dem, der er kørt ind i min bil og dem, der har givet tilladelse til at bygge 2 meter uden for mit soveværelsesvindue…

Men det lader til, at jeg endelig er ved at have knækket koden og at skod-hjernen og jeg indgår i en form for samarbejde, i stedet for at slås konstant. Mægtig rart! Især når der så også er overskud til sjove ting.

Som at få fyldt lidt op i champagne-beholdningen:

IMG_5072

IMG_4938

 

Så “Focus” med Will Smith og en pæn dame. So so film, underholdende, men ikke noget særligt. Dog bedre end den date, jeg så den med.

Focus

 

 

Indtaget champagne aka Når de voksne vælger lørdagsslik:

IMG_5074

 

Set den vildeste og virkelig pæne lyserøde solnedgang fra min altan

IMG_5009

Og nydt at kontoret kunne rykkes udenfor på selvsamme altan

IMG_4976

 

English recap: Some of the small things that has made my life joyful in the past week 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *