Lille lykke #9

Små gode glimt fra et par uger, der er gået hurtigere end hurtigt. Og denne kommer til at blive endnu vildere.
Det er altså mærkeligt, det med tid. Synes det går SÅ stærkt hele tiden, formentlig godt hjulpet af, at jeg stadig ikke har nogen hukommelse.

il_570xN.414543086_g3ou

Derfor er jeg også ret så glad for min nye notesbog. Både så jeg har en mulighed for at få tingene skrevet ned, før jeg glemmer dem igen,, men i særdeleshed fordi Harvey Spector pynter noget så gevaldigt på mit skrivebord.
(Og tænk så på, hvordan han vil se ud i min seng. Just sayin’!)
Hvis nogen ikke snart opfinder noget Harvey-sengetøj, så må de jo være idioter. Notesbogen kan iøvrigt købes her.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kaffe, chokolade og croissanter med mit yndlingsmenneske.
Plus samtaler af den slags, der sidder i kroppen et godt stykke tid efter, som det gør, når man både kommer omkring det gode, det dårlige og det virkelig svære, hvor man virkelig har noget på spil, en gensidig forståelse, der mest kan beskrives som en direkte hotline, hjerne til hjerne og en viden om, at det man har sammen, er unbreakable.

Derudover  er altså guld værd, at have en mand i sit liv, der straight up, en onsdag formiddag, serverer:
”Jeg forstår ikke, at nogen mand kan vælge dig fra. Du er den sødeste og smukkeste C” og faktisk mener det. Uden bagtanker. Bare det at turde sige det, synes jeg sgu er cool. Jeg er meget heldig at kende ham!

IMG_4942

Fantastisk pink candyfloss ved åbning af Custommades nye butik,.
(Er jeg den eneste, der ser ”Pink pat”-symbolik overalt her??)

Og så kan jeg ikke huske om, vi har haft noget om Valentines Day, men det var en rimelig heftig dag her på matriklen.
Så meget, at jeg var et knurhår fra at at trække alt, hvad jeg tidligere har sagt om latterlige, kommercielle mærkedage tilbage og bare erklære, at den dag rocks hele vejen, når der både er søde kort, bling og blomster på dørmåtten

Indtil jeg kom i tanke om, at det jo kun var fordi, det var så helt og aldeles uventet, at det var fedt – især på en frygtelig dag med terror og drab,  hvor man virkelig har brug for at genetablere troen på menneskeheden - for det hjalp faktisk, at der var noget godt og kærligt, da jeg sad dér kl. 6 om morgenen og ikke engang kunne lægge mig til at sove, fordi det føltes alt for normalt i en verden, der var helt, helt forkert.

IMG_4805

Og så har der været nogle helt fantastiske solopgange. Det er altså en af fordelene  ved at komme hjem kl. 7 om morgenen. Som jeg har gjort en del på det seneste. Host.

IMG_4913

Fyi - Den, der skræpper op om, at der også er pænt, når man står op på det tidspunkt, får en patvrider!

Hvis du vil følge med “I real time”, så sker det henne på Instagram på @christinamelchiors

English recap: Some of the small things, that has “made my week” lately: Beautiful sunrises, coffee with my bff, a store opening, a Harvey Spector notebook and some great surprices for Valentines Day. 

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *