Forstår ikke… #4

 

 • At damer over en vis alder er udstyret med lutter blinde vinkler over alt og simpelthen ikke er i stand til at se, at der er en kø. Hvad er det, helt præcist, I ikke forstår ved konceptet?!
 • Folk, der brokker sig over reklamer, sponsorerede indlæg og holdninger på blogs.
  Det er helt gratis underholdning, som andre laver for dig og der er ingen, der tvinger nogen til at læse med.
  Det tager overraskende meget tid både at skrive noget læsværdigt, tage billeder, redigere dem, finde interessante ting til inspiration osv.
  Man skulle tro, at hvis man ikke kan lide lugten i bageriet, at man så kan finde vejen ud? Det giver da ingen mening både at læse med og brokke sig samtidig?
  At folk får penge for det arbejde, der lægges i en blog, kan slet ikke bringe mit pis i kog. Det er ikke anderledes end dameblade, magasiner og aviser, der er fyldt med reklamer og annoncer.
 • Hvorfor dårlige ting konstant sker for gode mennesker, mens de notoriske røvhuller altid slipper og endda har medvind og held i alt?
 • Wilma konsekvent opfører sig som et grænsepsykotisk borderline-tilfælde på stoffer. Jeg kæmper hårdt for, i det mindste, at virke normal hver evig eneste dag, men hun trækker gennemsnittet gevaldigt ned.
  For slet ikke at nævne hendes mani med konsekvent, at køre røv og gnide ører i mine tæpper og konsekvent går efter de nye

Christina Melchiors blog wilma cockerspaniel

 

 • Hvordan både Matthew McConnahey og Woody Harrelson kan sige nej til at spille med i fortsættelsen af True Detective? Fanme tarveligt altså!
 • Folk langt op 40’erne og 50’erne, der kører deres parforhold på Facebook ved at søle hinandens vægge og statusopdateringer ind i hjerter og kærlighedserklæringer. Det kan altså blive FOR teenage-agtigt.
 • Blomkålsris. Det findes simpelthen ikke. Enten er det ris eller også er det blomkål. Det kan IKKE være begge dele. Beklager Jane, sådan er det altså.

Christina Melchiors blog wilma cockerspaniel

 

 

English recap: Some of the things, I’ve been wondering about lately. Like why some people are unable to see a line in the supermarket, my dog always is rubbing her a.. in my new carpets, why Matthew McConnahey and Woody Harrelson aren’t in True Detective 2 and all the complaining about sponsored posts and add links on blogs.I’m mean, if you hate it, don’t read it and go somewhere else. There are plenty of blogs out there.

 

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *