Der er da lige noget, jeg har glemt at sige

Dette er en servicemeddelse for lige om lidt, så kommer etablissementet her til at skifte navn.

I, der følger med på bloggens Facebook-side har allerede bemærket ændringen og at den pludselig hedder ”C and the City”. Det hedder vi nemlig fra nu af.

Inden længe rykker hele skidtet herinde ind i vores nye hjem: Candthecity.dk og med den slet skjulte og helt tilsigtede Sex and the City-reference, betyder det også, at der kommer lidt ændringer i emnerne herinde. Og så kan I jo selv gætte hvordan 😉

I øvrigt vil jeg godt anbefale at følge med på FB-siden.
Det er nemlig her, jeg smider rabat – og tilbudskoder, varsler om førudsalg, random crap og billeder af Harvey Spector, da han spillede med i Sex and the City, op. (Her kan man virkelig tale om at blive mere lækker med alderen)

 

 

English recap: As you might have seen on the facebookpage the blog is changing name to ”C and the City” in a little while. Please join in on Facebook, it’s the place that I’m sharing discountcodes, pre-sales and old photos of Gabriel Macht from Suits, when he starred in Sex and the City… Oh yes, its true!

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *