Mit land ligger ned

Indtil nogen er så elskværdig at opfinde et idiotfilter, har jeg givet mig selv besøgsforbud på internettet. Og dermed også en midlertidig pause fra bloggen.

Ikke fordi, jeg ikke mener noget om weekendens helt forfærdelige begivenheder, for tro mig, det gør jeg!
Og ikke mindst det, der nu følger efter, både politisk, i befolkningen og blandt meningsdannere – og derfor ønsket om et idiotfilter.
Men også fordi jeg mentalt og følelsesmæssigt er så mørbanket efter at have være på døgndrift og have haft angsten helt inde under huden, at jeg ikke kan formulere noget meningsfyldt og under ingen omstændigheder er i humør til at tage en diskussion.

Til gengæld har jeg hørt denne sang virkelig meget de seneste dage. Gør dig selv den tjeneste, at lytte grundigt til teksten, den er alt for rigtig lige nu.

Vi ses, når jeg ikke længere skal bruge alle de kræfter, jeg har på, at tøjle trangen til at skrive ”Hvor stor en spade, har man lov at være” over hele nettet.

safe_image.php

                                                             Photocredit: Lars Krabbe - photo borrowed from JP.dk. Let me know if it needs to be removed. 

 

English recap: Saturday Denmark was hit by a terror attack. Two civilians died and five police officers was hurt. My thoughts and prayers goes to their families and loved ones. I’ve been working no stop 24/7 since saturday and therefore the blog is standby for a while

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

One thought on “Mit land ligger ned

  1. Pingback: Lille lykke #9 | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *