Godt nytår!

Håber du kom godt ind i det og at det bliver et år af den virkelig lykkebringende slags, uanset hvordan lykken ser ud i dit hoved.

Unknown

 

 

Vi er enige om, at 1. Januar ikke tæller som en dag og at det først er fra nu, at det nye år er i gang, ikke?
Det er vi nok nødt til, for uden nogen form for overdrivelse kan jeg sige, at jeg aldrig nogensinde har været så fuld en nytårsaften som, jeg var i år (Eller sidste år, eller hvad man nu siger)

I modsætning til mange andre betragter jeg virkelig ikke nytårsaften som ”Årets fest”, og en selvskreven tur i hegnet.
Tværtimod har jeg haft tendens til at blive ramt af nytårsblues, hvilket matcher ret dårligt med at drikke sig ned og efter at have været sidemand til en, der fik en raket i hovedet, har jeg syntes der er en vis pointe i, at der i det mindste er en i 100 kilometers radius, der formår at ramme tasterne 112…

Heldigvis (for mig) ser det også ud til, at forventningerne til nytårsaften er ved at ændre sig. At det er knapt så meget jagten på den store fest og de mega-opskruede forventninger, men mere i retning af tomands-fester, en enkel parmiddag osv.

Personligt er jeg ligeglad, jeg har både holdt nytår mutters alene flere gange og været på arbejde, så jeg er ret usentimental omkring det, men fordelen (for mig) er at man slipper for : ”HVAD??!! Holder du nytår ALENE??!!”-udfaldene på freak-måden.
Herregud, det er jo bare en dag ligesom alle andre, som der ikke er grund til at piske en stemning op omkring på hverken den gode eller den dårlige måde.

Kombinationen af svær jul, forstuvet fod og deraf aflyst Hamborg-tur fik en ven til at beordre mig til Frederiksberg anti-nytårsfejring med vanvittige mængder sushi og ditto champagne.

Da jeg vågnede 12.45 den 1. Januar, var jeg så stiv, at jeg ikke kunne stå på benene… Og qua ovennævnte beretning, så var tilstanden fuldstændig utilsigtet.

Det gik mærkbart bedre næste gang, jeg slog øjnene op – kl. 17.30, kun for at erfare, at Wilma havde ædt min tømmermænds-trøste-kransekage-leftover!
Havde jeg kunnet køre bil, var hun fluks røget tilbage på Dyreinternatet, for det er simpelthen for tarveligt! Og så kunne jeg passende have fortsat og ledt efter min forsvundne værdighed, der sidst er blevet set på Frederiksberg iført virkelig meget glimmer…

I skrivende stund, den 2. Januar kl. 20.45 har jeg både været i bad (Det behøver man ikke 1. Januar, eller er det bare mig…?), lagt neglelak, vasket en vask, næsten taget julepynten ned, ikke indtaget sukker i et døgn, kun købt to ting på udsalg og nedsvælget en rødbedejuice helt frivilligt!

Processed with VSCOcam with c1 preset
Jeg synes selv, det er en brandgod start og jeg sværger, at det bliver i år, at jeg fatter, at kombinationen af lavere kampvægt og sjældent alkoholindtag betyder, at det slår betydeligt hårdere, nu, hvor jeg efterhånden har pinligt mange erfaringer i den retning.
Så mangler jeg bare at blive rask, finde ud af, hvad jeg skal være og mit livs kærlighed version 2.

Hvor svært kan det være?!

 

English recap: Happy New Year! I hope you had a wonderful evening. I got so terribly drunk, by mistake, that I slept through Januar 1… Now I’m ready for a new and fresh start in 2015, with beetrootjuice ‘n all 😉 

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *