2014 i ord og billeder

Det kan gøres ret kort:

 

tumblr_inline_nha64ajrwE1r79k32

 

Sidste år ved denne tid var jeg ret fortrøstningsfuld og synes kun det kunne gå for langsomt med at komme ind i det nye år – for så blev alt jo meget bedre.


…..
Pfff
Ha ha ha ha.
Not.

Jeg har alle dage været naiv, for hvad jeg ikke fik af crap i 2013 (Resumé for nye læsere: Stress, nedlæggelse af job, død hund, mand, der skred, depression, venner, der overhovedet ikke var venner og en fejlbehandling) fik jeg så i 2014
(Resumé 2 for nye læsere: Syg hund, sygdom i familien, en sygdom mere hos mig selv og komplet økonomisk kaos, fordi Odense kommune er de eneste i landet, der har besluttet ikke at følge gældende regler, love og landsretsafgørelser og dermed også en retssag, der er bliver afgjort en gang til næste år. Plus slagsmål med alt, hvad der findes af forsikringsselskaber, offentlige instanser, styrelser osv., et helt umotiveret overfald på åben gade, et par stjerne-psykopater og lidt flere idioter, der ikke er værd at omgås)

Nå ja, og som en sidste hilsen fra 2014: En forstuvet fod, så den planlagte nytårstur til Hamborg nu er aflyst.
Hader I ikke bare typen, der altid vil have det sidste ord?! 2014 er tydeligvis den type dumme kælling!

Men heldigvis er der også kommet masser af nye og gode mennesker til, en ny lejlighed og jeg har næsten fundet ud af, hvad jeg skal være, når jeg bliver stor, foreløbig står valget mellem 4 ting J

Så i det nye år skal vi både se frem og tilbage på nogle af de ting, som året også bød på.

Indtil da: Pas på jer selv og hinanden, kys den, du elsker en ekstra gang og et ekstra klem til dig, der ikke synes nytår er verdens sjoveste. Champagne og kransekage hjælper på alt. Jeg sværger. Sidst, men ikke mindst: Tak for jer! I er uden tvivl de bedste læsere, jeg kunne ønske mig <3

Godt nytår!

 

 

English recap: 2014 for me was exactly as on the gif: Downhill and crappy. I didn’t think it could get any worse than 2013, but boy, I was wrong. Fortunately good stuff happened as well, so I’ll return and tell more about that next year. I wish You a very happy New Year! Luckily champagne is great self medication - and thanks for reading XOXO

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *