Død ved jul

I øjeblikket har jeg udviklet et solidt blandingsmisbrug af marcipan og Suits.
Begge kan, ganske uhæmmet, køres ind på samme tid i rå mængder og udgør en formidabel kombination indenfor selvmedicinering.

Hold.Nu.Kæft., hvor var det en hård jul i år.
Der er fuldstændig udsolgt i min afdeling, så udsolgt, at jeg hverken har orket at læse bøger eller shoppe udsalg, men bare er blevet holdt i live af flinke mennesker på sms-hotline.

IMG_4465

Nå ja, og så af nogle ret hede drømme om Gabriel Macht med tilhørende planer om, hvordan man lokker ham til at skride fra kone og barn. (Dette er ikke min mest klædelige side, jeg ved det godt. Undskyld. Men se ham dog lige! Sex på to ben. Der er jo ikke andet at gøre end at alliere sig med en dåse flødeskum og gøre unævnelige ting ved ham. What’s a girl to do?! )

Til dem, der ikke har opdaget det endnu; 3. sæson af Suits er netop smidt på danske Netflix. Timingen kunne ikke være bedre. Af hjertet tak!

Jeg kan ikke helt gennemskue om Wilma også synes, det har været en hård jul, om hun bare er solidarisk, sød som hun er, eller om hun benhårdt udnytter, at jeg ikke gider håndhæve, den ellers faste,: ”Ingen hund i sengen”-regel.
Men det er sådan her, vi har set har set ud, de seneste 4 dage, arm i arm:
Not so ladylike, I know, men svært hyggeligt

Christina Melchiors blog Wilma

 

Håber I har haft en god jul med gode gaver, gode mennesker og god mad, hvad enten, det har været med eller uden assistance fra Anthon Berg, Netflix og en blød bunke pels.

Christina Melchiors Blog Wilma

 

 

English recap: It was a very hard christmas for me this year. Luckily I had Wilma the dog, lots of christmas candy and Suits (And Gabriel Macht!!! I’m in love.) as support. Hope you had a merry and blissful christmas) 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *