Jeg har virkelig været sød i år, kære Julemand!

unnamed-9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når man for egen hånd kan mønstre intet mindre end 55 flyttekasser, vil nogen måske påstå, at man har nok crap. Nogen har ret.

Alligevel kan jeg til hver jul og fødselsdag præsentere en ønskeseddel længere end dødehavsrullerne med ting, som jeg helt reelt mangler. Forstå det, hvem der kan.

Øverst i år står noget så sexet som rengøringshjælp, radiatorskjulere og en robotstøvsuger. Not so sexy, I know, men når man bor sammen med verdens største svin og på en byggeplads, så er skal der gøres hovedrent bare for at folk kan komme til kaffe og det er energiniveauet bare ikke til pt.

Eftersom jeg nu har fået nyt hjem, mangler der også nogle ting, både fordi jeg har skilt mig af med en del - og fordi ens gamle møbler bare aldrig passer med det nye sted.
Så hvis nogle af disse ting ligger under træet på onsdag, bliver jeg svært begejstret:

hay_Peas_gulvtaeppe_designer_dansk_kvalitet_brugsk(5) 24_3110draben_master_1 4130()Body_Base()CA195()CA195_A02
Pea Rug fra Hay passer perfekt til stuen, der er lige plads i køkkenet til to af de edderlækre Dråbe-stole og så har jeg opdaget at min yndlingsstol, Grand Prix-stolen, nu endelig (Og lige når jeg har købt nogle andre!) bliver produceret i sort med træben og vil være alt for pæn i mit soveværelse. Bare en enkelt, tak 😉

Inden nogen nu stryger ned af sofaen i forargelse over prisniveauet, så ro på.

Det er slet, slet ikke det luftlag gavebudgetterne bevæger sig rundt i hos os, men jeg har en on-going ønskeseddel liggende på computeren som reminder til mig selv på, hvad jeg ønsker mig og sparer sammen til.
Det hjælper med at holde fokus på, hvad jeg mangler og reelt ønsker, og styrer dermed også impulskøbene.
Og nå ja, så er der jo ingen, der siger, at man ikke må 1) Drømme og 2) være på gave med sig selv, vel? 😉 Og den kategori falder de næste nok i:

_7061038       _9888921unnamed-8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valentino-skoene har været et ønske læææænge, sammen med den perfekte sorte clutch fra Saint Laurent. Maria Zabel laver vidunderlige smykker og denne her ring må jeg bare have fingerne i, og så er jeg nødt til have et nyt kamera fx denne lækkerhed fra Canon.

Og så har jeg altså ønsker på et helt “almindeligt” niveau, hvis nogle skulle være i tvivl.
Fx til løbeline til Wilma vilddyr (Så hun kan trække mig op ad bakkerne, hæ), en plakat af min yndlingsby, Paris, Mac’s strobe cream, en juicekasse fra Årstiderne, så jeg kan få lidt vintervitaminer og så er jeg helt solgt til den nye Sort Riflet-serie fra Royal Copenhagen og er sikker på at jeg er mindre morgensur, hvis jeg får kaffe i sådan en kop - eller.. Man har jo lov at håbe 🙂 Og eftersom 1. Juledag bruges i pyjamas, så kunne jeg egentlig også godt bruge sådan en. 

2526495_Thermal_Mug_26_cl_53280e66dfa6a

ImageHandler-1.ashx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip 1: Hvis du nu kommer i tanke om, at du mangler en gave til værten eller værtinden, er mit bud denne peeling fra Pudderdaaserne Musthaves. Den eksfolierer huden, renser porerne, indeholder ikke parfume og er et forrygende produkt til en rigtig fornuftig pris.

Tip 2: Jeg forstår ikke helt de flotte, men meget stramme julekjole, der er blevet vist her op til jul. Der er ikke plads til megen and eller risalamande i sådan en sag 😉 Så derfor har jeg fundet et par, vældig budgetvenlige, bukser med plads til at spise i, om ikke andet, så til julefrokosterne, hvor alt er begyndt at sidde lidt stramt. Med en T-Shirt, en blazer eller strik-jakke og et par høje sko er man både klædt pænt på og kan spise. Ret så vigtigt!

Og hvis jeg ikke når at sige det senere, så rigtig glædelig jul og tak fordi I læser med!

 

English recap: Some of my wishes for christmas this year, plus a great present for the hostess and a pair of pants, that you can actually eat while wearing 😉 Merry X-mas to you all. 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *