Små glæder #6

 

Gløgg D'Angleterre Christina Melchiors Snedronning Blog

I modsætning til, hvad nogle åbenbart tror(?!!!), så drikker jeg ualmindelig sjældent.
Altså som i virkelig sjældent og slet ikke om dagen. Al alkoholindtag før kl. 19 udstyrer mig med knaldende hovedpine og slår også urimeligt hårdt. Men når verden insisterer på at blive ved med at moone en, så er man indimellem nødt til at tage skeen i den anden hånd og lave en gløggdate ved højlys dag. Og det kan anbefales!

Det føles herligt dekadent og en lille smule uartigt, at sidde en helt almindelige eftermiddag på d’Angleterre i herligt selskab og drikke gløgg sammen med alle de andre gamle damer.

D’Angleterre kalder deres hvide gløgg for Snedronningen og den serveres med hjemmelavede snebolde til.
Bevares, det er ikke ligefrem en foræring, jeg tror det koster 145 kr. pr glas, (Og Sneboldene fra Tom’s er bedre) men min indre 80-årige dame var svært begejstret – som det vist fremgår af billedet

Christina Melchiors Blog d'angleterre København           (En trænger tydeligvis til at få reduceret kinderne! Tasken er julegaven fra Wilma og mig til mig og fra Proenza Schouler ;))

Når man vågner efter en tillægslur og opdager at en bunke blød pels ligger og snuer ved siden af en. Nej, Wilma sover ikke i sengen, men ind i mellem lykkes det hende at lave sniger-tricket – og så nænner man jo ikke, at sparke hende ud…

Christina Melchiors Blog Wilma Cockerspaniel

 

Man bliver aldrig for gammel til adventsgaver. Aldrig!
Især ikke når nissen åbenbart kender min svaghed for mormorchokolade og krimier.

Christina Melchiors Blog Spies rejser Sara Blædel Krimi

 

Christina Melchiors Blog

 

Mangler du at pakke de sidste gaver ind, så tjek disse virkelige smukke til - og fra kort. Finhederne er endda helt gratis og kan printes fra Jasmine Dowlings blog her:

Gift Tags Jasmine Dowling

Og hvis I synes, der er lidt langt mellem “Små glæder”- indlæggene og indlæggene generelt, så har I ret. I øjeblikket kører der en mærkelig omvendt logik i mit liv:

Så snart der sker noget godt, så følges det straks op med noget virkelig dårligt.
Set i lyset af, at de seneste to år har været ren røvtur med lort på lort, på lort på lort, så føles det faktisk rimeligt tarveligt.

Er reglen ikke, at når det dårlige kommer i stimer, så vender det på et tidspunkt og bliver afløst af rarhed i lårfede stråler?

Åbenbart ikke, for når man har haft en virkelig lækker lørdag, så når man ikke længere end til mandag før lorten ruller ind igen (Syg hund og syg far. Jep. Tak for lort!)
Overtroisk som jeg er, ved jeg sgu ikke engang, om jeg tør skrive om det lækre længere.

Og hvis det så bliver det sidste indlæg af slagsen, så ved I hvorfor.

 

English recap: Some of the small joys from the recent week. Gløgg at the danish hotel d’Angleterre, a nap with Wilma the dog, presents for advent and some gorgeous gift tags from Jasmine Dowlings blog. And they’re free. 

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *