Bedst på budget: Julefrokost-outfit

Mænd kan med fordel springe dette indlæg over, for det kommer til at handle om damer og kluns, hvor I, mig bekendt ikke interesserer Jer specielt meget for de indledende øvelser, formentlig fordi I slet ikke har samme udfordringer som os andre.

Damer har, per definition, absolut intet at tage på og når det kommer til julefrokoster er det faktisk helt reelt: Det skal være pænt, men ikke for pænt, kort, uden at være for kort, men heller ikke for langt, tilpas slutty og så skal man både kunne danse, føle sig godt tilpas, kunne spise i det og beholde æren, hvis man brækker sig… Og ender ofte med et alt for dyrt panikkøb.

Inden du gør det, så ser du lige skabet igennem en gang mere og læser det her indlæg for imo, så kan det virkelig ikke betale sig, at bruge vildt mange penge på julefrokosttøj. Enten er der en idiot, der hælder karrysild ned ad ryggen på en eller en gennemsvedt type fra IT-afdelingen, der insisterer på at kramme på og svinge rundt med en.
En ting er, at jeg har det stramt med andre folks uønskede kropsvæsker, men fremmede mænds svedaftryk på ny, dyr silkekjole: Nej. Bare nej.

Så nu har jeg fundet lidt sager frem, der alle koster under 500 kr. og dækker forskellige behov, hvad enten man ikke vil vise arme, røv eller ben, vil have bukser på – eller vil vise det hele. Det skal ikke hedde sig.

Først de klassiske sorte i en meget “plain” version, der ikke generer nogen og kan bruges i andre anledninger også:

image1xl-1image1xl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ells_0126814_M31085599_02-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr 1 fra Asos 432 kr., nr. 2 fra Vero Moda 168 kr. , nr. 3 fra Mango 299 kr.  og nr. 4 fra Ellos til 499 kr. (Fås også i blå og lilla)

Skal det være jul, så lad det være jul, så har også fundet lidt af de røde. Så mangler du kun et flygel, du kan slænge dig på mens du synger “Santa Baby”:

image1xl-2

image1xl-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr 1 fra Asos 385 kr (Fås også i sort) Nr 2 Love 322 kr., nr 3 fra Vila 279 kr.  der også fås i sort og så et bud til buksetyperne fra Asos til 387 , plus et par sko, der går til det hele.

 

vl14025961_formulaone_177865_doll

image1xl-4

pointy-diamond-pump-jja14-black-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Når det kommer til sko, så er der absolut ingen grund til at tage dine fineste eller dyreste af slagsen på. Det er altid en eller anden idiot, der kommer til at hælde granatæbleshots i dine spritnye Isabel Marant-støvler (Det var så mig selv, men det gør det ikke mindre ærgerligt)

Husk også at du skal kunne gå i dem. Længe. Og måske også danse.
12 cm høje Marc Jacobs-stilletter er et dårligt, dårligt valg, skal jeg hilse at sige. Især til en julefrokost i DR Byen, hvor konceptet er at man går rundt mellem festerne og i særdeleshed, når man er så stor en klovn, at man vrider om på foden inden festen overhovedet er gået i gang, går og danser i 11 timer alligevel og ender med en fod, der er helt sort. Og brækket. Og sveden under fodsålerne af vejsalt, fordi det gjorde så naller, at man slet kunne have sko på, på vejen hjem. Det bliver næsten ikke mere ynkeligt, og nu har jeg taget den for dig, så bare lad være, ikke?

Hvis du nu insisterer på, at du ikke ligger inde med et eneste par festlige sko til disse anledninger, så er dem her et bud: Ikke for høj hæl og der er glimmer på. Glimmer hjælper altid. På alt.

 

English recap: My take on dresses for the christmas parties., all below 500 ,- kr. In my opinion there’s no reason to buy a really expencive dress, because a drunk type allways sweats or spills a drink on you 😉 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *