Vi elsker uniformer!

IMG_4033

 

Er der en eller anden regel, der dikterer, at man, når man skal ud og derfor helst skal se nogenlunde ordentlig ud, altid ender i situationen, hvor man opdager, at det eneste man gider have på lige præcis den dag er 1) Gået i stykker 2) Bliver holdt som gidsel af posten eller 3) Er fedtet ind i sovs og kan ikke nå at blive vasket? Måske den med sovsen kun gælder for mig, men gå nu lige med mig på den her…

I teorien burde jeg faktisk have tøj nok, men i virkeligheden ved vi alle jo, at det ikke holder en meter. Der er så urimeligt mange krav, som det tekstil skal leve op til, før det er værd at have på og inden man ser sig om, er 90 % af garderoben elimineret som mulighed.

Det skal være pænt, både i egne, andre kvinders og mænds øjne. Jo, kvinder klæder sig også på for andre kvinder, alt andet er løgn. Det skal sidde ordentligt, så man skal ikke føle sig for fed, for udfordrende, for bar, for slutty, men bare tilpas slutty og ikke kedelig. Eller overdressed. Eller underdressed. Plus man skal kunne cykel/køre bil/løbe efter bussen i det OG det skal være gangbart under, stort set, alle vejrlig. Og være repræsentativt og heller ikke svedigt eller krøllet.

Så er der ikke meget tilbage, vel?! Det er præcis derfor, at vi ender med at gå i det samme, bare i forskellige variationer. Når man først finder noget, der virker, så bliver det ”uniformen” man sværger til.

I øjeblikket har jeg noget med ruskind og render konstant i forskellige afskygninger af ovenstående outfit: Tern, nederdel eller shorts og lange støvler. Til alt.  Det er noget af det eneste, som en brækket hjerne kan finde ud af at iføre sig og derfor ser jeg påfaldende ens ud hele tiden

Helt usædvanligt betyder det så, at jeg er på flade fødder i stedet for mine høje hæle. Kombinationen af kort underdel og lårlange boots med høje hæle bliver simpelthen for skanky til mig. Det fungerer fint for andre, jeg ligner en, der bijobber i Istedgade.
Heldigvis er det et ret budgetvenligt antræk, så forhåbentlig bliver det ikke nødvendigt 😉

 

 

 

 

 

 

IMG_4003

 

unnamed-4

 

 

 

 

 

 

 

IMG_4034

Shirt H&M, Suede skirt Mango, Boots Blink (on sale here), Bag Stella McCartney “Fallabella”

PS: Har i øvrigt fået endnu mere respekt for bloggere, der evner  tricket “Jeg-står-lige-her-på-en-bro-og-ser-helt-naturlig-ud”. Der gik 2 minutter, så gik der sovs og hopla i “poseringen” … Flot, virkelig flot, Christina!

IMG_4038 IMG_4039

English recap: I’m all into suede these days and wears the same outfit to almost every occasions: Check top or shirt, skirt and long boots. If it aint broken, then why fix it ? 😉 As you can see I’m not that great at posing, though…

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *