Franske favoritter #3

homepage

 

Inden oktober bliver til november, så kan jeg lige nå endnu en runde franske favoritter, der fås til en svært god pris og ja, jeg ved godt det er sidste udkald (Hvem er det, der har sat tiden på fastforward, det er jo vanvittigt, så hurtigt den går?!)

Traditionen tro har Escentual kampagne på deres franske apotekermærker, så prisen er ca. halvdelen af, hvad produkterne koster i Danmark.
Desværre er man jo nødt til at indstille sig på, at det snart er vinter og derfor har jeg fyldt lageret op med billige godter til blæst – og kuldeudfordret hud:

La Roche-Posay Cicaplast Lips er læbepromaden, der redder selv det tørreste kyssetøj, reparerer sprækker og forhindrer forhindrer nye sår og udtørring. Uundværlig og fabelagtig til 37 kr.

La Roche-Posay Toleriane Corrective Fluid Foundation er velegnet til selv den mest sarte og følsomme hud. Bland den evt. op med en primer, så den ikke er helt så markant, men stadig dækkende og ligger pænt. Det gør at du ikke ser alt for sminket ud i koldt vinterlys, men bare har pæn, sund og ensartet hud - for 97 kr.!

Biafine Act Emulsion er salven, der bor på alle franske badeværelser. Den kan fikse ALT, I hvertfald når det kommer til hudirritationer som eksem, solskoldning, sår, tørre pletter, små rifter osv. Pris ca. 72 ,-

Eucerin Atocontrol Bath and Shower Oil beskytter huden I badet. I modsætning til almindelig bodyshampoo indeholder den olie, så tør, kløende hud undgås – og at du ikke behøver bruge sparsom morgentid på at fedte dig ind I bodylotion også. Win! Ca 95 kr.

La Roche-Posay Redermic Dermatalogical Anti-Wrinkle Treatment giver rynkerne kamp til stregen. Vi får mindre sol om vinteren og derfor kan med fordel bruge cremer med A-vitamin, der beviseligt virker hudforyngende. Brug den om natten og husk at beskytte huden I sollys, ellers kan du risikere at give en selv en kæmpe røvfuld pigmentpletter – og så kan det vist være det samme. Ca. 185 kr.

 

English recap: I really love the french pharmacy brands and all though october Escentual knocks 1/3 of the price of them all. In Denmark that means that it’s half price. I’ve stocked up of some of my favorites for winter. 

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *