Dagens lektie

complot-spy-1940x900_29453

 

  • Når folk tilbyder dig hjælp til at samle Ikea-crap, så siger man ja. Ikke alt det dér ”Total independant woman”-pis, bare sig ja.
  • Lad være med at smide din skruetrækker i noget fedtet stads. Det gør samling af Ikea-crap til en unødvendig stor udfordring. Især når man løber tør for bandeord og bare brøler ”Pik” for åben altandør.
  • Når folk tilbyder hjælp til at samle Ikea-crap, så siger du kraftstejleme ja! Det er decideret uklædeligt at blive så arrig. Og svede mellem brysterne af ren hidsighed. Det er jo ikke fordi, jeg ikke kan, vel? Jeg gider bare virkelig ikke er bare bedre til andre ting.
  • Verdens mest nysgerrige hund er virkelig dårligt selskab under møbelsamling. Al aktivitet på gulv tolkes som ”Hvor er det sjovt, at jeg kan stå her ovenpå dig”-legen og små dimser opfattes som snacks og legetøj… I kan selv prøve at regne ud, hvor mange skruer der mangler
  • Punktet her er slettet af referatet. Jamen, jeg gider slet ikke afsløre, hvad der sker, når man opdager, at de skruer man møjsommeligt har banket skruet i, er de forkerte…
  • ALLE bekendtskaber – uanset af hvilken karakter – bliver fremover screenet for håndværksmæssige færdigheder som kriterium nummero uno. Kvinder som mænd. Nej. Jeg gider ikke flere akademikere, der ikke kan finde ud af hænge en lampe eller et gardin op. Fra nu af vil jeg kun have venner, der kan noget med hænderne. (Jeg mener handyman/woman-færdigheder – styr din svinske tankegang!!)
  • Styr lige sejrsdansen indtil du har sikret at du er færdig. Det er så utrolig irriterende at blive revet med af egen fortræffelighed og udsigten til at få fjernet nogle af bunkerne, og så fylde en hel reol før man har sat lågerne på.
  • Prøv at være en my mere realistisk omkring, hvor meget ragelse du egentlig har. For når glæden over at få camoufleret bunkerne fra punkt 7 damper af, så opdager du, at der stadig står to flyttekasser og griner hånligt af dig = endnu en tur i Ikea. Og vi ved jo alle at der er både nemmere og hurtigere måder at dø på, end at tage derud. I regnvejr. I efterårsferien.
  • Lad være med at lytte til de kloge, der mener at hund skal jage egen aftensmad på gulvet, netop den dag, hvor du kaster dig ud i gør-det-selv helvedet. Det er præcis den dag, hvor kræet ikke gider æde. Og at ligge og rode i hundemad fremmer ikke rigtig humøret.
  • Genlæs punkt 1 og tatover det evt. i panden på dig selv.

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *