Når man beder Dronningen om at gå hjem…

IMG_1198

 

Et tip: Hvis du vil være en af dem, der bliver inviteret i medierne for at sige din mening, så er opskriften, at du skal formulere dig kort, skarpt og med kant og humor. Så enkelt kan det faktisk siges.
Så da jeg ringede til Julia Lahme engang i 2009 og bad hende om at give gode råd til Prinsesse Marie, der lige var blevet mor for første gang og svaret var:

”Bed svigermor om at skride hjem, bestil pizza og drik nogle øl”, så var det klart, at jeg var nødt til at tvinge hende ind i Aftenshowet, hvor jeg arbejdede dengang og gentage den kongelige rådgivning. Så tit sker det, trods alt, heller ikke at nogen beder HKH Dronningen om at fortrække til egne gemakker og den slags mennesker vil man gerne have i TV, selvom dette ingenlunde er en opfordring til majestætsfornærmelse - fyi !

Det er noget af det allermest fantastiske ved at have en blog; At man krydser veje med mennesker, man ellers ikke ville have rendt ind i og det understreger gang på gang, hvor fantastisk det her medie er, fordi man støder på uopdaget guld.
Julia bloggede nemlig herligt politisk ukorrekt om at være nybagt mor, havde skrevet en bog om det og var så tilpas sjov og kantet, at jeg måtte have hende ind i mit TV – og jeg læser stadig med på hendes blog, der nu også huser en succesfuld kommunikationsvirksomhed og som har lært mig alt om det her blogging.

Derfor er det også en kæmpeære at få lov til at være sen sensommergæst henne på den selvsamme blog i dag, hvor jeg bla. fabler om flid, fedt og snyd som gangbare måder til at fastholde sommerfølelsen lidt endnu. Bla. taler jeg om skamløs brug af selvbruner, hvor jeg har to, jeg kan anbefale denne fra La Roche Posay, som er på tilbud lige nu og denne fra Vita Liberata, hvor du hverken bliver girafplettet eller stribet.

Få tipsne og læs med her på Julias blog her.

 

English recap: Im proud and honored to be guest at Julia Lahmes blog today. I met Julia years ago, when I worked at the danish tv-show “Aftenshowet” and invited Julia to give motherhood advices to Princess Marie. Julia had written a book about that and was, and still is, a very successful blogger and communicationsadvisor. Meet her here and get my tips to keep the summer feeling as well. 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *