Odenseguide: Loppemarked i den gamle bydel

 

images-5

 

Det er en af mine absolutte favoritter i Odense og derfor kan jeg det godt undre mig, at jeg ikke har skrevet om det noget før. Især da jeg i en periode har været så heldig, at det har været en del af min forhave.

Det kan selvfølgelig ikke afvises, at jeg har skrevet om det og glemt det igen, for jeg kan reelt ikke huske fra næse til mund. De kloge har meget travlt med at fortælle mig, at min hukommelse naturligvis kommer igen, men efter 1 ½ år venter jeg stadig i spænding.

Nedergade_total3_hoj

 

Nå, men et fantastisk sensommervejr er jo perfekt til udflugter og den gamle bydel i Odense er bestemt et besøg værd, især hvis du er til lopper. Den første lørdag i hver måned i sommerhalvåret bliver Nedergade lukket for trafik og så er der loppemarked de luxe. Forstået på den måde, at der ikke er slikboder, T-shirtsælgere og andet crap, men kun ”Rigtige” loppefund og der er meget godt at komme efter. Kulissen er også helt fantastisk med stokroser, brosten og gamle pastelfarvede huse. Jep, jeg har været ualmindeligt heldig at bo der, jeg savner det hver dag og det piner mig stadig, at jeg var tvunget til at flytte.

 

images-4

 

Nap en kaffe to go med fra Nelles, der ligger lige, hvor Overgade og Nedergade møder hinanden og markedet begynder og støv rundt i markedsgodterne. Er du på udkig efter større ting er Suzanne Varming et besøg værd og husk at spise frokost og kage hos Themsens. Det bliver en god dag, I promise.

images-6

Info:

Loppemarked i Nedergade
Første lørdag i hver måned fra april til og med september
Kl. 9.30 – 14.00
www.loppemarkedetinedergade.dk

 

English recap: I love the old and historic part of Odense and I used to live there. The fleamarket in Nedergade is a great event in the summer and there are great catches to buy. Grap a coffee to go at Nelles, enjoy the fleamarket and the historic buildings og end the day with lunch and cake at Themsens. You won’t regret it!

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *